Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2010, 14:45   #19
alleenje
Muhalif Kartal

alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Gokhan´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Atakan abi benim bugüne kadar yönetim hakkında yazdıklarıma bir daha bakarsan benim insanları metazoriye zorlamadığımı görürsün. Ben kimse eleştirmesin demiyorum eleştirsin ama eleştiride bir saygı çerçevesinde olmalı. Bilmiyorum hatırlıyormusun burada ilk 6 hafta da asılması,satılması gereken futbolculara ilişkin yazılar yazıldı. Eğer senin mantığınla gidersek abi spor gazatelerinden birinde kocaman Nihat fotoğrafı yanına bak Nihat bu top diyecek kadar aşağlık bir başlık atılmıştı o da yazanlar tarafından bir kişisel eleştiri ona da ses çıkarmayalım.

Bu yazı skor taraftarlarına yazılan bir yazı. Basının gazına gelip burada her kötü sonuç sonrasında ortam geren arkadaşların bunu yapmamasına yönelik. Şu anda görüntü iyi kimse asıp kesmiyor ama alacağımız bir kötü sonuçla burada yazılacakları tahmin edebiliyorum. O yüzden yazdım bunları abi yanlış anlaşılmasın yani.
Gokhan skor taraftari hep vardi hep olacak.Ama bu birseyi degistirmezki...Taraftar trubunde destek oldugu surece futbolcunun huzuru bozulmaz.Skor taraftari trubunlerde hic bir zaman etkin olmadi.
Birde isin diger yani var.Takima guvenmesekde trubunde desteklemeliyiz diye dusunuyorum.Ama dogru bildigimizi burada yada trubun disindaki baska platformlarda dilegetirmenin kimseye bir zarari olmaz.