Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2010, 23:35   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Avantaj A.Madrid'de: 2-2

Click the image to open in full size.
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında iki İspanyol temsilcisi Valencia ile Atletico Madrid Mestella Stadı'nda karşı karşıya geldi.
Müthiş bir heyecana sahne olan karşılaşma 2-2'lik beraberlik ile sona erdi. Valencia'nın golleri 66. dakikada Manuel Fernandes ve 83. dakikada David Villa'dan gelirken; Atletico Madrid'in gollerini 59. dakikada Diego Forlan ve 73. dakikada Lopez kaydetti.
İlk yarısı müthiş bir mücadele sahneye olan karşılaşmada özellikle Valencia, David Villa ve Mata ikilisi ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. İlk yarıda toplam 11 kornerin kullanıldığı İspanyol kapışmasında Valencia'nın 10, Atletico Madrid'in 2 gol girişimi zorlu maçın dikkat çeken istatistikleri arasında yer aldı.
Karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başlayan Valencia, oyunu özellikle kanatlara yayarark David Silva ve Mata gibi iki önemli oyuncusunun bireysel özelliklerini kullanmaya başladı. Oyunu kendi yarı sahasında kabul ederek kontraataklar ile rakip kalede gol arayan Atletico Madrid ise 59. dakikada Forlan ile golü buldu ve rahat bir nefes aldı.
Golden sonra tüm riskleri alarak Atletico Madrid kalesinde baskı kuran Valenica, 66. dakikada Manuel Fernandes ile golü buldu ve skoru 1-1'e taşıdı. Fernandes'in golünden sonra umutlanan Valencia, savunmada büyük boşluklar vermeye başladı ve bu dakikalarda sahneye çıkan Lopez tabeladaki skoru 2-1'e getirdi.
Oyunun son bölümünde orta alandaki hakimiyetini hücum bölgesine taşımayı başaran Valencia, 83. dakikada David Villa ile bir gol buldu skor 2-2 oldu. Karşılaşmanın son dakikalarında iki takımın da gol arama çabaları sonuç vermedi ve zorlu mücadele 2-2'lik eşitlik ile sona erdi.
Valencia'da sakatlığı bulunan İspanyol golcü David Villa, Atletico Madrid karşısında takımdaki yerini alırken; Migeul, Jeremt Mathieu, David Albelda, David Navarro ve Carlos Marchena gibi takımın as oyuncuları zorlu maçta forma giyemedi. Öte yandan Vicente uzun süren sakatlık sürecinin ardından ilk kez Atletico Madrid karşısında ilk 18 kişilik kadroda yer aldı. Atletico Madrid'de ise Real Madrid maçında sakatlanan Jose Antonio Reyes, Valencia karşısında forma giymedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla