Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2010, 23:38   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hamburg'u Ruud Kurtardı

Click the image to open in full size.
UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final ilk maçında Almanya temsilcisi Hamburg ile Belçilka temsilcisi Standar Liege Nordbank Arena'da karşı karşıya geldi.

Oldukça tempolu geçen mücadelede Hamburg 1-0 geriye düşmesine rağmen karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.
Hamburg'a galibiyeti getiren goller, karşılaşmanın 43. dakikasında penaltıdan Petric ve 45. dakikasında Ruud van Nistelrooy'dan geldi. Standar Liege'nin tek golünü ise 31. dakikada Mbokani kaydetti.
Bu karşılaşmanın 8 Nisan'da Belçika'da oynanacak. Hamburg - Standar Liege eşleşmesinden tur atlayan taraf Benfica - Liverpool eşleşmesinde tur atlayan taraf ile yarı finalde karşı karşıya gelecek.
Hamburg'da Tunay Torun Standar Liege karşısında ilk 11'de görev yaparken; Rozenhal, Trochowski ve Rincon gibi as oyuncular yedek kulübesinde görev bekledi.
Bu oyuncuların yanı sıra sakatlık sürecini atlayan golcü futbolcu Guerrero ise uzun bir sürenin ardından Standar Liege karşısında ilk 18 kişilik kadroda yer aldı. Hamburg'da Marcell Jansen ve Eljero Elia bu maçta forma giyemedi. Kalesini Sinan Bolat'ın koruduğu Standar Liege'de ise Victor Ramos, Stefen Defour ve cezalı olan Mohamed Sarr zorlu karşılaşmada forma giyemedi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla