Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-04-2010, 23:40   #1
alpler
Dişi Kartal
 
alpler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Liverpool'u Penaltılar Yıktı:2-1

Click the image to open in full size.
UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Portekiz temsilcisi Benfica evinde, İngiliz devi Liverpool'u 2-1 mağlup etti. Estadio da Luz Stadı'nda ilk yarısı Liverpool'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona eren maçta İngiliz ekibinin golü 9. dakikada Daniel Agger'den gelirken, Benfica'ya galibiyeti getiren goller 59 ve 79. dakikalarda iki penaltı vuruşundan Oscar Cardozo ile geldi.
Liverpool'da Hollandalı oyuncu Ryan Babel 31. dakikada kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Babel oyundan çıktıktan sonra oyunun tüm kontrolü ev sahibi Benfica'nın eline geçti. Benfica, bu dakikadan sonra tüm hatlarıyla Liverpool ceza sahasına oyunu yıktı. Penaltıdan golleri de bulan Portekiz ekibi sağlı sollu ortalarla sürekli golü aradı. Benfica, gollerini atan Cardozo ile çok net fırsatlardan da yararlanamadı.
Bu maçın rövanşı 8 Nisan'da Anfield Road'ta oynanacak.
MÜTHİŞ BİR GOL..
Liverpool'u zorlu Portekiz deplasmanında öne geçiren gol Agger'in şık topuk vuruşuyla geldi. Benfica ceza sahasının solundan kullanılan serbest vuruşta, herkes Gerrard'ın orta yapmasını beklerken yıldız oyuncu, ceza sahası içindeki Agger'in önüne topu yerden gönderdi, Agger de bu akıl dolu pasta topu şık bir topuk vuruşuyla ağlara yolladı. 0-1.
CARDOZO DENGEYİ GETİRDİ...
Benfica'nın 58. dakikada kazandığı frikikte topun başına Cardozo geçti. Cardozo'nun kullandığı serbest vuruş yan direkten döndü, dönen topu Aimar tamamlamak üzereyken, Insua tarafından indirildi ve hakem penaltı kararını verdi. Topun başına geçen Cardozo penaltı atışında düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-1. Benfica golcü oyuncusu Cardozo ile 79. dakikada penaltıdan bir gol daha buldu ve maçı 2-1 bitirmeyi bildi.
__________________
alpler Ofline   Alıntı ile Cevapla