Alıntı:
volkan-saygın´isimli üyeden Alıntı
Bir şey yanlış anlaşılmış ben kesinlikle takımın durumunda heleki oynanan bu savunma ağrılklı futboldan memnun değilim , hatta nefret ediyorum .
Savunduğum şey şuydu ; hayatını hücum futboluna vermiş , bir devrim yapmış adamın takımı böyle oynuyorsa demekki zrunluluktan demek istemiştim. Yoksa savunma futbolunu savunduğumdan filan değil.
Şurada da haksızlık yapıyorsunuz bence , heralde 8,5 milyon euroyu Denizli demedi gidin Tabata'ya basın diye...
Kadro konusunda en son suçlanacak adam Denizli'dir . Yolla 3-4 kiş idemişsin . Ne kadar kolay ya ne kadar biliyosunuz bu işleri l , Daha Gordon'u yollayamadın farkındamısın !!!! üç dört kişiyi yollayacakmış . ( bence de doğru olan bu ayrı mesele ama onu yönetim yapacak hoca değil , yada yönetim hocanın bu isteğini yapabilecek kapasitede olacak ) Adam bir Sapara'yı istedi onu dahi alamadı beceriksizler gitti Ankaragücü aldı . Hocayı eleştirirken sanki İngiltere'deki gibi menajerlik sistemi varmış gibi eleştiriyorsun
Benim söylediğim belli bu malzemeyle bu kadar . Belediye takımıyla filan Beşiktaşı karşılaştırmak ise tamamen elma armut meselesi . Seyircisiz baskısız genç kaprissiz adamları yçnetmekle , şampiyonluğa oynyan 20 milyon teknik direktörü olan !!!!! bir camianın takımını yönetmek farklı iş ..... |
Yok kardeşim zorunluluktan değil eğer denizli istemediyse o kadar defansif adamı yönetim aldıysa ya da denizli hücum adamı isteyip defans alındıysa yada alınmadıysa orada oturmasın öyle t.direktörlük olmaz.Oynatmaya çalıştığı sisteme göre ne sağ bek sağ açık ne sol bek sol açık ne de ortasaha var elinde kötü sağ açık alsa anlayacam kötü sol açık alsa anlayacam ama girişimde yok istekte yok.Bu malzemenin çoğunu da denizli almıştır sen merak etme eğer öyle değilse zaten Beşiktaş kulübü bitmiştir ruhuna el fatiha.
Belediye-Bjk örneği elma armut değil.Demişsin onlarda baskı yok seyirci yok ben sana daha acı gerçeği söyliyim eğer bizdeki seyirci belediyede olsa biz her maçı olimpiyat stadında 15 seyirciyle oynasaydık ne olurdu biliyormusun???yani diyorum ki formaları değiştirsinler belediye bizim yerimizde olurdu ama biz 10.olurduk bu bir gerçektir.Genç baskısız kaprissiz adam yönetmekle 20 milyon camia yönetmekle alakası yok futbol futboldur futbolcuyla oynanır futbolcuyu t.direktör hazırlar geliştirir.20 milyon camia sahada etkilemez etkilerse olumlu etkiler zararı olmaz. Konumuz o değil kaldı ki bizim kötü futbolumuz baskıdan değil BECERİKSİZLİKTEN.Tamam takımın beceriksiz olur ama Sistemsiz olmaz Beşikaşın gole gitme tarzı yok oyun şekli yok bunu anlamak için ingiltere ligine gitmeye gerek yok Beşikaşlı futbolcular her maçta ilk kez bir araya gelen futbolcular gibi oynuyor .Geçen sene Ertuğrul Sağlamın altyapısını hazırladığı takımı zorda osla şampiyon yapmıştır ama bu sene DE ŞAMPİYON OLSAK BİLE ŞANSADIR oynadığımız futbol şampiyon bir takım gibi değildir.Malzemeyi alan Denizlidir.Tabatayı 8.5'a alan Saparayı da alır orada başka işler var eğer zaten Denizlinin istemediği adam alındıysa Orada hiç oturmasın kesin gitsin sezon sonunu beklemeden..O 3-4 kişi yollamak öyle güzel olur ki Sezon bitmeden geçen sene transfer için araştırmalara başlasalar öyle olmazdı ama o ne yaptı ?Kapris yaptı yok çalıştırmayacağım yok tatile çıkcam 1 ay bekletti takım onun kaprislerinden ne kamp yapabildi ne birşey doğru dürüst sonra 6 hafta 6 puan.Bana Denizliyi savunmayın ne olur Yönetimin de suçu var ama Denizli çok inatçı sabit fikirli hayalci ve gün kurtarmaya yönelik bir adam elindeki kadroyla alakası yok.
Beşiktaş futbol oynamıyor can cekişiyor ya neden bahsediyorsunuz iyi izleyin maçları kadronun sorumlusu da denizlidir Demirören istediklerini aldım diyor öyle değilse sezon sonu açıklar sayın Denizli ben istemedim kadroyu başkan kurdu diye..