Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2010, 11:42   #2517
90sbjk03

90sbjk03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BOBO Kim ya Bobo kim?Bıraksınlar bakalım kim alıyor Avrupa'da.Noumayla kıyaslanmazmış kıyaslanır kardeşim kıyaslanır SİZE Mİ SORCAZ KIYASLARKEN BOBONUN AKRABASIMISINIZ?Biri forvetmiş biri santraformuş allah allah gerçekten mi ???İkisinin işi de hücumdur gol atmak attırmaktır arkadaş.Nouma'nın agresifliğini bir kenara bırakıyorum futbolcu yeteneklerine bakıyorum Her türlü Nouma Bobo'dan öndedir.Havadan iyidir, topa hakimiyeti,gol vuruşu,teknik,oyun okuma,hırs,istek,fizik gücü konularında tartışmasız iyidir Bobodan.Bobo'yu abartıyor herkes sahada ezdiği topları,yaptığı bencillikleri görmüyor tutturulmuş boboboboobo Söylemek istediğim Bobodan daha iyisine ihtiyacımız vardır,daha iyisi gerekir.Nouma örneği ileride oyanayan futbolcudaki olması gereken özellikleri göstermek içindir Noumaya yakın bir adam alınmalıdır.Romantikliği bir kenara bırakıp futbolcu özelliklerine baksın herkes.Şu anda takımın en iyisi olabilir ama Koyunun(İyi Forvet) olmadığı yerde keçiye(Bobo) abdurrahman çelebi(İbrahimoviç) derlermiş bu da bir gerçektir.Bu takımı kuranlar yüzünden haksızmış gibi gözüküyorum.

NOt:Bobo babanızın oğlu değilse laflarınıza konuşmalarınıza dikkat edin düzgün tartışın.Tartışma yeteneğiniz yoksa laf yetiştirmeye kalkmayın.Bazı arkadaşlar yazdıkları kelimeleri düzgün seçsin Noumayı da kıyaslarım Boboyla Diyarbakırdaki Bebbeyi de kıyaslarım kimseye düşmez bunun tasası Avukatı değilse Bobonun.Tahrikli mesaj yazanlar içindir.

Konu 90sbjk03 tarafından (05-04-2010 Saat 14:26 ) değiştirilmiştir..
90sbjk03 Ofline