Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-04-2010, 21:52   #6
90sbjk03
 
90sbjk03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Evet kafasını Beşiktaştan çok fikstüre çalıştıran Sayın Nostradamus Ünlü Kahin Denizli 32.hafta Lig çok fena karışır Arapsaçı olur ama şöyle eğer Trabzonla-Feneri ardarda sekmeden yenersen ikisinden birinle berabere bile kalsan ne olur biliyormusun O ARAP VARYA O ARAP!!İŞTE O ARABIN SAÇI YERE DÜŞER TAK DİYE KOPAR İLK DÜŞEN OLURUZ O TELLERDEN FENERLE BURSA KAFAKAFAYA GELİR BİZİM İÇİNDE BAŞKA TÜRLÜ KARIŞIR O İŞLER.
Ya Reijkaard Gs'ı batırdı öyle takımı falan bu işler öyle değil ki gelirdi reijkaard bizi coştururdu belki bilemezsin bu işleri.Denizlinin bizdeki performansını inceleyelim biz.Zaten reijkaard hafiften doymuş teknik direktör Türkiye liginde çok zor öyle.başarıya aç agresif teknik adam lazım.
Ertuğrul Sağlam da Bursanın mütevazı kadrosunu şampiyonluğa oynatıyor iyi de oynuyor gibi ??EE O zaman ne olcak ya Geçen sene bu adam gitsin diye tempo tutan kimdi?Beşiktaşlıların çoğu gitsin diye taklalar atmadı mı?Demirören saygısızca adamı göndermedi mi?İyi takım olan Metaliste yenildik diye sadece Takım lider değilmiydi?EEe ne olcak şimdi reijkaard Gs'ı batırınca bak görüyormusun Mustafa Hocaya Biz şükredelim reijkaard o takımla 4. biz şükredelim halimize mi olmalı mantığımız ee O ZAMAN ADAMA SENİN DAYANAMADIĞIN ERTUĞRUL SAĞLAM DA SENİN KADRONUN YARISIYLA ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR DERLER??70 YAŞINDAKİ DENİZLİNİN ALEX FERGUSONUMUZ OLMASI HAYALLERİ KURANLAR VAR BİR DE 20 SENE KALCAK 90 YAŞINDA BİLE DURACAK DEĞİL Mİ BJK'TA. Ama nedense o Ferguson Ertuğrul Sağlam olamıyor.
Son olarak Reijkaard Gs!yi yönetemedi diye BEN NEDEN ŞÜKREDEYİM MUSTAFA DENİZLİYE FARKLI İŞLER BUNLAR.Ben Beşiktaşıma bakarım....Saygılar..
__________________
Lütfen forum kurallarını okuyunuz..

Konu 90sbjk03 tarafından (05-04-2010 Saat 22:02 ) değiştirilmiştir..
90sbjk03 Ofline   Alıntı ile Cevapla