05-04-2010, 22:09
|
#1 |
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
| Serdar Özkan: Beşiktaş'a Hayır Diyemem .. | | Serdar Özkan, sözleşme yenileme çalışmalarının sürdüğünü söyledi; "Beşiktaş Kulübüne 'Hayır, imza atmam' diyemem" ifadelerini kullandı Serdar, yönetimin kendisine sunduğu teklifi düşündüğünü kaydederek, ''Yönetimle görüşmem, basın tarafından farklı bir şekilde yansıtıldı. Ben bu konuda kötü olarak lanse edildim. Neden böyle bir şey yapıyorlar, anlamış değilim. Yöneticilerim bana bir teklif sundular, ben de 'Tamam' dedim. Bu hafta tekrar görüşeceğiz. Beni Serdar Özkan yapan Beşiktaş Kulübüdür. Beşiktaş Kulübüne 'Hayır, imza atmam' diyemem. Yönetimle yaptığım üç görüşme oldu. Bunlardan sadece birinde para konuşuldu. Yöneticilerimizden Serdal Adalı ile görüştüm. Serdar ağabeye, kalkıp, 'Sözleşme imzalayamam' diyemem'' şeklinde konuştu.
Serdar, şampiyonluk yarışında umutlarının sürdüğünü de ifade ederek, ''Hiçbir şey bitmiş değil. Kalan 6 maçımızı kazanırsak, şampiyon olabileceğimize inanıyorum, çünkü önümüzdeki rakiplerimizin birbirleriyle maçları var. Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarını kayıpsız geçersek, şampiyon oluruz'' dedi.
Beşiktaşlı futbolcu Yusuf Şimşek ise şampiyonluğun ciddi adaylarından biri olduklarını, önlerindeki Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarını kazandıkları takdirde şanslarının daha da artacağını söyledi.
KartalHaber
__________________  |
| |