Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-04-2010, 15:44   #1
Gokhan
Gogo
 
Gokhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Mustafa Denizli İle 1 Yıl Daha

Beşiktaş, teknik direktör Mustafa Denizli'nin sözleşmesini bir yıl uzatmak için deneyimli teknik adamla anlaşmaya vardı. İç transferde beş futbolcuyla yeni sözleşme imzalayan Beşiktaş, teknik direktör Mustafa Denizli'nin sözleşmesini de uzattı.

Anlaşması bu sezon sonunda bitecek olan deneyimli teknik adam, kulüp futbol komitesi başkanı Serdar Adalı ile biraraya geldi ve 2010-2011 sezonun sonuna kadar yeni sözleşme için anlaşmaya vardı.

Siyah-beyazlı kulüp, Mustafa Denizli ile Çarşamba günü basın önünde sözleşme imzalayacak.


__________________________________________________ _


Değerli teknik direktörümüz Mustafa Denizli’nin sözleşmesini 1 yıl daha uzatan Yönetim Kurulumuz’un açıklamasıdır; “Teknik Direktörümüz Sayın Mustafa Denizli’nin sözleşmesi 1 yıl daha uzatılmış, 1 Haziran 2010 - 1 Haziran 2011 yılını kapsayan yeni sözleşme imzalanmıştır.

Futbol yönetimi hususunda her fırsatta istikrardan yana olduğunu ifade eden Yönetimimiz, lig ve saha sonuçlarından bağımsız olarak, Futbol A Takımımız’ın sorumluluğunu Türk futbolunun yetiştirdiği ender değerlerden biri olan Sayın Mustafa Denizli hocamıza emanet etmiştir.

Sayın Mustafa Denizli hocamızın görevinde kendisine başarılar diler, kararımızın Beşiktaş’a ve Türk Futbolu’na hayırlı olmasını dileriz.

Bu vesileyle, hocamıza kulübümüzün ekonomik koşullarını göz önüne alarak, maddi anlamda yapmış olduğu fedakarlık nedeniyle de teşekkür ederiz.

Saygılarımızla,”

BJK Yönetim Kurulu
__________________
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.





Gökhan

Konu SahEmre tarafından (09-04-2010 Saat 20:07 ) değiştirilmiştir..
Gokhan Ofline   Alıntı ile Cevapla