Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-04-2010, 12:19   #8
alikaya
 
alikaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
aяda´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Beşiktaş'la geçtiğimiz haftalarda 3 yıl daha sözleşmesini uzatan Filip Holosko, bu sezon şampiyonluğun Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarından alınacak üç puandan geçtiğini söyledi. Holosko, bu iki maçı almaları halinde önlerinde kimsenin duramayacağını vurguladı.
Click the image to open in full size.

Holosko, "Son yaptığımız Ankaragücü maçında iyi oynamadık ve şampiyonluk için şansımızı biraz daha azalttık. Ancak önümüzde altı maç var ve moral olarak kendimizi hazırlamaya başladık. Bence Trabzonspor ve Fenerbahçe maçlarından üç puan ile ayrılırsak şampiyon olacağız. Bu iki maçı kazanırsak önümüzde kimse duramaz" dedi.

Filip Holosko, Beşiktaş'a geldiği günden bu yana sonradan oyuna girdiği maçlarda takımına daha fazla katkı yapmasının bir nedeni olmadığını, kendisinin ilk 11'de de maça başladığında sonradan da oyuna girdiğinde aynı performansı vermek için çabaladığını belirterek, "İlk 11'de başladığım karşılaşmalar ile sonradan oyuna girdiğim maçlar arasında performansımın farklılık gösterdiğine inanmıyorum. Ancak maçlara sonradan girdikten sonra attığım gol sayısının daha fazla olduğu bir gerçek. Takımıma katkım sonradan oyuna girdiğim maçlarda daha fazla olmuş olabilir ama bu sezon neredeyse dört ay futbol oynamadım. Böyle bir dönemden sonra yeniden çok iyi bir form yakalamanız kolay olmuyor. Elbette yavaş yavaş alışıyorum. Bu duruma rağmen çok goller kaçırdım. Ben sezon sonuna kadar ilk 11'de başladığım maçlarda da daha fazla goller atıp takımıma en üst düzey katkıyı sağlayacağıma inanıyorum. Tabi ki takımıma yapacağım katkımın süresini hocamız belirleyecektir. Ben bu konu ile ilgili olarak oyuna sonradan da girsem, ilk 11'de başlasam performansımın değişmeyeceğine inanıyorum" diye konuştu.

Slovak golcü, Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçında değerlendiremediği 2 net pozisyona çok üzüldüğünü, ama futbolda geçmişle yaşamanın kendisine katkı yapmayacağını ifade etti. Holosko, sözlerini şöyle sürdürdü: "Kasımpaşa maçında o pozisyonları kaçırmak beni çok üzdü. Ancak futbol öyle bir oyunki geriye değil, ileriye bakmalısınız. Sürekli ileriye bakmaya mecbursunuz. Maçtan maça, sezondan sezona birçok farklılıklar yaşıyorsunuz. Yaptığınız doğruları ve hataları geride bırakıp ileriye bakmanız gerekiyor. Elbette ki o iki puanı çok arıyoruz. O maçta golleri atmış olmayı ben de isterdim. Artık yapacak bir şey yok. İleriye bakmaya mecbursunuz".
tamamen katılıyorum bu iki maçı kazanmamız halinde şampiyon oluruz.Şimdi birlik zamanı şimdi kenetlenme zamanı.herşey BEŞİKTAŞ için ÖNCE BEŞİKTAŞ
__________________
Click the image to open in full size.
alikaya Ofline   Alıntı ile Cevapla