Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Ya tamam gorusmeler yapilsinda dedikleri gibi 2 yildiz yabancinin gelmesi icin 3 yabanciyla yollari ayirmamiz gerekecek.Yine kulube tazminat yuku cikartmasinlar,herseyi hesaplayarak yapsinlar.Onceki donemlerden cok agzimiz yandi. |
Abi ilk günden beri söyledim ve söylüyorum para adam almak için değil adam göndermek için lazım. Nedense insanlar hep sunu alicaz bunu alicaz vaatlerinde bulundular taraftarında ilgisi hep alma yönünde oluyor. Esas ben ilgilendiğim konu alma değil gönderme. Yonetim yıldızlar getiricez yerine 3-4 yabancı ile yolları ayırmayı vaadediyoruz hobi bir yaklaşımla gelseydi ben gözümde daha çok prim yapardı. Bence oyuncu gönderme Isini aylarca suruncemede bekletmek yerine tazminatı verip hernryse futbolcunun sözleşmesini feshetme yoluna gitmeli çünkü Beşiktaş'tan gönderilecek bir oyuncu muhtemelen kendine Beşiktaş'tan daha düşük bir kulüp bulacaktır ve gidermende anlaşmaya yanasmatacaktur ne koparırsam kar diyecektir.
Bunun için oyuncu almak transfer yapmanın yanında oyuncu gonderebilmeninde yolu paradan geçiyor çok para verip yıldızlar alabilmek için önce çok para verip adam göndermek lazım ama kimse bu konunun üzerinde durmuyor sanırım geçtiğimiz günlerde baskan ve hoca transfer konusunda nü konuları görüşmüş olabiirler hocadada kalmaya dair sinyaller olduguna göre kimin gidip kimin kalacağına artı kimin alınacağına hoca karar verir.
İsallah adam gönderme konusundada başarılı bir süreç izleriz sezon sonunda.