Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-04-2010, 14:15   #211
alleenje
Muhalif Kartal

alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
SahEmre´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Atakan abi zarar etmeden göndermek diye bir şey yok artık futbolda. Tazminatsız göndermeyi unutun, tazminatlar çatır çatır ödenecek, onun için bağarıp duruyorum zengin yöneticilerin parası önce futbolcu göndermek için kullanılmalı diye. Transfer yapmadan önce benim görüşüme göre 6-7 Milyon euro gibi bir tazminat ödeyerek 3-4 yabancı ile yollar bir günde bile ayrılabilir. Yatır hesabına parayı karşılıklı imzala ibranameyi yada tek taraflı olarak feshet yırt sözleşmeyi gitsin. Sonuçta tazminat ödeyerek adam gönderememek diye bir sorun yok. Artık kaprisli yabancılardan bıkmadık mı ? Uğraşmayıp verip parasını hadi lanet olsun deyip temizlik yapılması lazım.

Yada hiç bunlar yapılmaz ağustos ayının sonunda hala gidicekmi kim gidicek kim gelicek diye diye ligin ilk bi kaç haftasından sonra avrupada artık en son sıraya düşmüş vasat yabancıları toplarız.

Sonradaaynı bu sene olduğu gibi Mustafa Denizli yada bir hoca kimse çıkar ve 3 günde bir adam almamız gerekiyordu bunları alabildik der.

Her sene Amerikayı yeniden keşfetmeye çalışıyoruz.
Emre bu problemin cozumu belli.Yildiz adayi yabancilarla sozlesme imzalarken 1 sene garanti geri kalani opsiyonlu sozlesme imzalayacaksin.Aday futbolcu yildizligini ispat edemezse gondermek problem olmaz.Yildiz bir futbolcu ile bunu yapmak zor.Ama sakat Delgadoyla,sadece Antepte varlik gostermis Tabatayla,Manisanin yildizi Holoskoyla,ne idugu belirsiz Gordonla,2 sene once yari fiyatina onerilmis Zapoyla boyle uzun vadeli sozlesme yapmak elimizi kolumuzu bagliyor.Baskan 7. senesinde hala ayni hatalari yapiyor.Bir hata 2 kere yapilir,3 kere yapilir.
Artik zekasindan suphe etmeye basladim.