Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Emre Delgado,Tabata gibi adamlar 1 yil garanti gerisi opsiyonlu sozlesmeyi kabul eder.Yok etmem derlerse almazsin.Bu konuda her olmaz diyene taviz vermez,prensibi cignemezsek belli bir sure sonra herkeze bunu kabul ettiririz.Soz gelimi Holosko Manisadan Besiktasa gelirken yok anlasma 3 sene garanti olacak diye bir sart kosabilirmi?Ya da Tabata? Ben pek sanmiyorum boyle bir sart kosabileceklerini.Cunku bu adamlar Manisada,Antepte bizden aldiginin 3 te bir fiyatina oynuyor.Bobo,Nobre gibi adamlarlada zaten masaya bile oturmaz akilli adam.Futbolculuklarindan degil menajerlerinden dolayi.Figerin futbolcusunu almak ahmakliktan baska birsey degil.
Tabiki getirecegin adam Carew,Hagi,Popescu,Alex gibi bir adam olursa boyle bir sozlesme teklif edemezsin.Ama kendini ispatlamis adamlarda boyle birseye zaten gerek yok.Olaki bu tarz bir adam tutmadi.Boyle bir futbolcu tutmadi diye kimse hesap sormaya kalkmaz. |
Yazdıklarına katılıyorum. Ben şahsen Holoskoyu ayrı tutuyorum.
Zaten Tabata gibi Delgado gibi adamdan bahsetmek istemiyorum benim esas itibarı ile bahsettiğim futbolcu tipi herkesin dilinde gezen yöneticilerin taraftara pompladığı avrupai yıldız tipi oyuncular. Diğerleri zaten Beşiktaşın şartlarına uysunlar uymazlarda zorla almıyoruz ya.