Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı
Bu saydigin adamlarin hicbiri su an gelmez.Gelecek adamlar bunlardan olacaksa bir sozum yok.Yok eger Baselin oyun kurucusunu alip Toramanla Rustuden fazla para vereceklerse isimiz var.
Kim Kallstrom(bonservissiz) ile Elmander i alsinlar hem dengeleri korurlar hem ucuza mal olur hem de tam profestonel ozel hayati sorunsuz iskandinavyalilar almis olurlar.Kalan transfer butcesiylede Bursanin kanatlarini(volkan-ozan) getirebilirler.4 yeni transfer ile sezon hazirliklarina tam takim baslanmasi da avantaj sagar. Akilci degilmi? |
İşte bu gelmez dediğin adamların gelmeyeceğine ben de inanıyorum. Gelirlerse bile sadece yıllık 3 alan alan 5-6 isterim diye gelecektir. Yani benim şu an Avrupada yıldız oyuncu olarak gördüğüm oyuncular bunlar var. Bunlar dışında iyi kaliteli üst düzey oyuncular var. Ama yöneticilerin demeçlerine baktığım zaman adam demecinde Messiyle Messi, Ronaldoysa Ronaldo diyebiliyor. Haliyle benim bu tür adamlar üzerinde durmam da garipsenmemli.
Yani hayallerin peşinden koşuyoruz gibime geliyor gerçekçi seviyeye inip oralarda planlar yapmamız gerekiyor. Geçen sene Tevez, Quaresma, Deco gibi hayallerin peşinde bütün transfer sezonunu geride bıraktık ve 3 gün içinde alınabilecek Tabata ile transferi noktaladık ben bu sene aynı hezümeti yaşamak istemiyorum. Bütün çabam bunun için.