Alıntı:
Son Holigan´isimli üyeden Alıntı
Ben denizlinin gitmesinden yanaydım bu imza öncesinde. Bence Denizli uzun maraton adamı değil. Ara rejim adamıdır.Bir yerde işler ters gidiyorsa toparlar.Ama sonrasında uzun yol çekilmez bu adamla. Denizli belki 1 kupa daha getirir. Ama artık Süper ligde başarıyı kimse umursamıyor. Avrupa da birşeyler şart. Denizli de de böyle bir vizyon yok.
hayırlı olsun ne diyelim |
Ben de benzer düşünüyorum.. Mustafa Denizli futbol inançlar ve kendi doğruları olan bir adam.. Fakat kendi inandıklarından inanılmaz ısrarcı ve inatçı bir adam.. 1.5 yıldır takımın başında.. Geçen sezonki dubleye ve hatta bu sene şampiyon olma ihtimaline rağmen oynattığı futbolun benim beklentimden çok uzak olduğunu söylemeliyim.. Hep günü kurtarma, rakibe göre kadro çıkarma, kadroyla sürekli oynama ve kadroda istikrarı bir türlü sağlayamama, genç oyunculara şans vermeme, şapka-tavşan merakı vs nedenlerinden Beşiktaş'ın başında görmek istediğim bir teknik direktör tipi değil.. Bunu yaptıklarını küçümsemek adına söylemiyorum sadece şahsi fikrim bu.. Bize belii bir sistemi olan, geleceğe yatırım yapan, göze hoş gelen futbol oynatabilecek, hırslı, ismiyle avrupadan rahatlıkla transfer yapabileceğimiz bir isim gerekli bence..
Ama malesef yapacak birşey yok artık..