Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-04-2010, 13:27   #1
Asi Ruh
ÇUKUROVA KARTALI
 
Asi Ruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rusya'da uçak kazası

Polonya Devlet Başkanı'nın uçağı iniş sırasında kaza yaptı. Başkan ve eşinin de kazada hayatını kaybettiği belirtildi.


Polonya resmi haber ajansı PAP da uçaktan sağ kurtulan olmadığını doğruladı. Yolcular arasında Kaçinski, eşi, Polonya Merkez Bankası Başkanı ve Polonya Genelkurmay Başkanı da bulunuyordu. Rus Acil Durum Servisleri ''Kazada en az 87 kişi öldü'' derken Smolensk Valisi de ''132 kişi öldü'' dedi.
Polonya Devlet Başkanı Leh Kaçinski'nin de içinde olduğu Varşova-Smolensk uçağının Rusya'nın batısındaki Smolensk havaalanına iniş yaparken yere çakıldığı bildirildi.
Havaalanındaki Polonyalı bir yetkilinin Reuters'a yaptığı açıklamada uçakta Kaçinski'nin yanı sıra Polonya Merkez Bankası Başkanı Skrzypek'in de bulunduğu ifade edildi. Kaçinski'nin eşinin de uçakta olduğu bildirildi.
Click the image to open in full size.Rus Itar-Tass haber ajansı, Olağanüstü Hal Bakanlığı'na dayandırdığı haberinde kazada 87 kişinin hayatını kaybettiğini bildirdi. Uçakta bulunan yolculardan kurtulan olmadığı ifade edildi.
Tupolev Tu-154 tipi uçağın Smolensk Havaalanı'na 1.5 kilometre mesafede sisli havadan etkilenerek çakıldığı duyuruldu. Smolensk Valisi Sergey Antufiyev, Rusya-24 kanalına telefonla bağlanarak yaptığı açıklamada, "Uçak ağaçların tepesine çarptı, yere çakıldı ve parçalara ayrıldı" dedi. Antufiyev, "Kurtulan olmadı" dedi.
Tupolev Tu-154 tipi uçağın Smolensk Havaalanı'na 1.5 kilometre mesafede sisli havadan etkilenerek çakıldığı duyuruldu. Smolensk Valisi Sergey Antufiyev, Rusya-24 kanalına telefonla bağlanarak yaptığı açıklamada, "Uçak ağaçların tepesine çarptı, yere çakıldı, parçalara ayrıldı ve yanmaya başladı" dedi. Antufiyev, "Kurtulan olmadı" dedi.


Rusya'da uçak kazası - Mynet Haber
__________________
Click the image to open in full size.
Asi Ruh Ofline   Alıntı ile Cevapla