Kevın Kuranyi: Şartlar Oluşursa Gelirim .. | | Transferiyle ilgili olarak ilk kez Habertürk'e konuşan Kevin Kuranyi, "Türkiye'de birçok oyuncuyu tanıyorum. En beğendiğim isim ise Alex. Şartlar uygun olursa gelirim" dedi! "TEKLİFLER GELDİĞİNİ DUYDUM"
Sezon sonu transfer döneminin başlaması ile birlikte ismi başta Fenerbahçe olmak üzere Türk takımları ile anılan Kevin Kuranyi, transferi ile ilgili olarak ilk kez konuştu... Bu sezon Almanya'da müthiş bir performans sergileyen golcü futbolcu, sezon sonu serbest kalacağı için birçok kulübün yakın takibinde. Habertürk'ün sorularını yanıtlayan Kuranyi, "Aslında şu an için tek düşündüğüm şey Bundesliga Şampiyonluğu. Lig bitince menajerimle oturup konuşacağım. Çeşitli takımların benimle ilgilendiğini duyuyorum. Türkiye'den ciddi ve iyi bir teklif almam halinde görüşürüz. Şartlar uygun olursa tabii ki kabul edebilirim" şeklinde konuştu.
'HEYECAN VE COŞKU VARMIŞ'
Türkiye'de kariyerli birçok futbolcunun top koşturduğunu hatırlatan Kuranyi, "Mesela Jo, Elano, Alex gibi. Hepsi iyi oyuncular. Ama en beğendiğim futbolcu Alex" ifadesini kullandı. Alman Milli Takımı'nın formasını da giyen yıldız futbolcu, Schalke'de birlikte top koşturdukları Hamit ve Halil ile Türkiye ve Türk futbolu hakkında konuştuklarını belirterek, "Genelde çok olumlu bilgiler alıyorum. Heyecandan, atmosferden ve taraftarların coşkusundan sürekli bahsediliyor. Sonuç olarak Türkiye'ye transfer olmak ile ilgili bir problemim yok" diyerek kendisini isteyen Türk takımlarına net şekilde mesaj göndermiş oldu.
KartalHaber
__________________ |