Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2010, 01:57   #2
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yazdiklarinin hicbiri garip degil.

Insanlar din kullanilarak okadar cok somurulduki bagis yaptiklari camii nin kime hizmet ettigini tahmin edemiyorlar.Bagis yaptigi paranin nereye gidecegini kestiremiyorlar.

Allah yolunda calismak derken?Herkesin inanc ozgurlugu var.Bazilarimiz inanmayabilir.Kaldiki Allahin benim icin calisin diye bir kosulu yoktur.

1 cuz kuran okumak icin Arapca bilmek gerekir.Herkesin boyle bir luksu yok.

Kuranin dediklerini sorgulamak son derece normal.Insanlarin neye inandigini bilmek en dogal hakki.

Namaz Arapca kilinir o yuzden kilarken ayti sasirmak son derece normaldir.

Islami etkinlige vakit ayirmak ise tam bir muamma.Islami kullanarak prim yapanlarin,dini somurenlerin coklugundan dolayi herkes islami etkinliklere kusku ile bakar oldu.

Ayer ezberlemek Arapca oldugu icin sarki ezberlemekten zor haliyle.

Rahibe din insanidir,kilisede yasar.Ayni imamin camideki giyimine kimsenin yadirgamamasi gibi..Disarda ise basortusune degil tepki.Tepki sikmabasa.

Batili kadinin evde olmayi tercih etmesi genellikle kendi tercihi.Bizde ise koca baskisi.Esas garip olan bu.

Islami konularda egilimi olan bir cocugun engellendigini ilk kez duydum.Bence tam aksi bir durum soz konusu.Dini sorgulayan gencler dislaniyor.

Sakal birakmak,Dis gorunus ile insan yargilamak cag disidir.

Suclar ve cezalar herkez icin aynidir.

Islamiyet bizim anladigimiz islamiyet olsa emin ol bu kadar yayilmazdi.Islamiyet yobazlarin eline dusmesine ragmen yok olmadigi icin mucize bir dindir.

Sonuc olarak garip olan saydigin maddeler degil,islamin bize sagladigi avantajlari kullanmayan biz muslumanlarin yobazligi ve turban,sakal gibi sembollerin pesinden kosup dini kotuye ve cikarlarina kullananlara dur degilmeyisidir.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla