Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2010, 15:02   #1
Mehmet
 
Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sakat Sayısı 8 Oldu!

Click the image to open in full size.

Beşiktaşın yakasını sakatlıklar bırakmıyor.. Siyah beyazlılarda Mert Nobre sezonu kapatırken, Ekrem de bir süre takımdan ayrı kalacak.. Ayrıca Rüştü ve İbrahim Toromanın durumu çekilecek MR sonucu netlik kazanacak..

Matteo Ferrari, Rodrigo Tabata, Nihat Kahveci ile Ramazan Özcandan sonra sakat futbolculara Mert Nobre, Ekrem Dağ, Rüştü Reçber ve İbrahim Toraman da katıldı.

Beşiktaş Kulübü Doktoru Devrim Urgun, sağ eli kırılan Nobrenin sezonu kapattığını açıkladı.

Trabzonspor karşılaşmasının 38. dakikasında sakatlanarak yerini Hakan Arıkana bırakan Rüştü Reçberin MRının çekileceğini ve sonuçlarının yarın belli olacağını belirten Devrim Urgun, sol dizinde kemik ödemi oluşan Ekrem Dağın tedavisinin de üç hafta süreceğini ifade etti.

Urgun, sol ayak bileği burkulan İbrahim Toramanın durumuna ise yarın çekilecek MR sonrasında karar verileceğini söyledi.

Böylece siyah-beyazlı takımda Fenerbahçe derbisi öncesi sakat futbolcu sayısı 8e yükselmiş oldu.
__________________
Besiktasforum.NET

KayıpKentinYakışıklısı.
Mehmet Ofline   Alıntı ile Cevapla