Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-04-2010, 22:05   #17
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
dartheagle´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Öncelikle FB maçı beklenmeli Fb maçını büyük ihtimalle bu kadar eksikle kazanamayacağız ve şampiyonluk hayalleri bitecek 2.lik de suya düşcek uefa için mücadele edeceğiz gibi bir görüntü var.

Neyse Denizli ile anlaşıldığına göre hocayla kalacak gidecek oyuncular şimdiden belirlenip bunun için adımlar atılmaya başlanmalı. Sonrasında da gerekli bölgelere transfer için girişimler başlamalı. Benim fikrim tabi ki gordon delgado zapo dışında tello fink holosko gönderilip onların yerine iki kanat oyuncusu bir forvet alınmalı. Eğer tabata da gönderilebilirse ortasahaya da bir takviye gerekiyor. Uğur Necip Ernst üçlüsünün bir sezonu çıkarmaları pek mümkün değil çünkü. Defansda çok sorun yaşayacağımızı sanmıyorum buraya transfer gerekmiyor bence.

Transfer yapılırken de kanatlar konusunda özellikle top taşıyabilen hızlı çevik adamlar alınmalı. Forvete de aynı şekilde hareketli adam alınmalı. Orta sahaya alınacak adam ise çok iyi pas yapabilen bir adam olmalı ki öndeki hareketli oyuncuları iyi besleyebilsin. O kadar yavaş ve top çevirmekten aciz bir takım izliyoruz ki son senelerde, buna bir son denmeli artık.

Bu şekilde bir politika izlerinse seneye en azından futbol adına güzel işler yapacağımıza eminim başarıyı zaman gösterir.
fikirlerine katiliyorum , zaten sampiyonlar ligine gidemeyecegimiz icin iyi oyuncular almamizda mümkün olmayacak cünkü gelmezler, transferi senin dedigin gibi yapsalar da güzel ama denizlinin besiktasa 3-4 hücumcu aliracagina inamiyorum o gider avrupada nekadar 30 unu gecmis defans oyuncusu yada defansif ortasaha varsa onlari aldirir, nobreyi yusufu nihati oynatir sol kanatta sag kanatta
denizlinin futbol anlayisi bu naska birseye calismiyor cünkü kafasi...uefayada elemeden katilirsak direk eleniriz ilk turda zaten...
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla