Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2010, 17:33   #1
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!
 
BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Talking Sergen:Ezeli Rekabet Bu Maçtan Sonra Bitmiştir! (Unutmayın ,Unutturmayın)

Tarih: 17 Nisan 2005
Yer: Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı
Fenerbahçe - Beşiktaş

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.

Böyle bir derbi görülmedi.Kadıköy'de Kanarya ile Kartal'ın kapışması nefesleri kesti. Beşiktaş 3 kez öne geçti Fenerbahçe 3 kez yakaladı ama son sözü 10 kişilik Kartal söyledi... 90+2'de Koray Avcı'nın vuruşuna Kanarya cevap veremedi. SarıLacivertliler 4-3'lük skorla Kadıköy'deki ilk derbide ilk yenilgiyi yaşadı ve namağlup ünvanını da kaybetti. Evindeki 14 maçta sadece 4 gol yiyen Fener Beşiktaş'tan 4 yedi...

Maçta 78. dakika oynanırken Cordoba kırmızı kart görünce 3 değişiklik hakkını kullananBeşiktaş için tek bir seçenek kalmıştı. Sahadaki 10 futbolcudan birikaleye geçecekti. Ronaldo elini kaldırıp kulubeye döndü. Ama Rıza Çalımbay ısrarla 'Pancu' diyordu. Rumen golcü kaleye geçti. Alex'inpenaltısında doğru köşeyi seçti. Uzandı ama topa dokunamadı. Dalga dalga gelen F.Bahçe ataklarında Pancu panter kesildi. Rüştü kalesinegelen 4 topu da içeri alırken Pancu üçünde topu uzaklaştırdı birisinde bloke etti.

Click the image to open in full size.
"Kadıköy Panteri" Pancu: "Ne hallere düştüm diye gülmemek için kendimi zor tuttum. Ama çok çabuk ısındım"

Daniel Pancu derbiye vurduğu damganın keyfini sürüyor: "Sadece derbi maça baktığımızda Rüştü'den daha iyi kaleci olduğum gerçek. Murat Rıza hocaya benim kaleye geçmemi söylemiş. Eeee iyi kaleci kaleciden anlar! Alex'in penaltısında topa parmaklarımla dokunabildim. Nobre'nin vuruşunda da açısını kapadım. Yüksekten gelen bir topu son anda kornereatarken ışıkların gözümü alması yüzünden çok zorlandım. Bir an topuiçeri attım diye düşündüm. Bir de eğer biz penaltı kazansaydık gidip ben atacaktım."

Rumen futbolcu 18 dakikalık kalecilik macerasını anlatırken Alex'in penaltısını şöyle tarif ediyordu: "Ronaldo'Sürekli sağ tarafa atıyor' dedi. Ben de sağa gider gibi yapıp sola uçtum. Şut çok sertti. Öne adım atıp zaman kaybetmesem topu tutabilirdim".
Click the image to open in full size.
Pancu soyunma odalarında tebrikleri kabul ederken uzatılan telefonda Lucescu olduğunu da vurguladı "Shakhthar'a kaleci aradığını benim için Beşiktaş'a başvuracağını söyledi" ifadesini kullandı.
Click the image to open in full size.
Kıskananlar çatlasın!
Yöneticilerin deyimiyle Kadıköy'de 'şampiyonluğa bedel' bir zafer kazanan Beşiktaş'ta tarihi maçın nimetlerinden yararlanmak için hemen düğmeye basıldı.Cordoba'nın oyundan atılmasından sonra kaleye geçip derbinin adamı olan Pancu'nun adına '1 numara... Kadıköy Panteri' formasını hazırlatan Siyah-Beyazlılar ayrıca Rumen yıldızın kaledeki bir enstantenesinden de tişört bastırdı.
Click the image to open in full size.
'3-4 İstanbul Hatırası'

Kampanyaya '3-4 İstanbul Hatırası' adı verilirken tüm ürünlerde de yüzde 34 indirim yapıldı. 1 numaralı Pancu forması ilk hafta 'BJK Store'larda yer almamasına rağmen 15 bin adetsatıldı. Satış işlemlerini şu anda kulüpte gerçekleştiren yönetimin hedefi; 50 bin rakamına ulaşmak. Yayıncı kuruluşla görüşmeler soncu maçın vcdleri yapıldı.
Click the image to open in full size.
FENER TRİBÜNÜNDE ÇİRKİN PANKART

Click the image to open in full size.
Karşılaşma öncesi iki takım taraftarları birbirlerine yönelik küfürlü tezahüratlar yaptı. Beşiktaş tribünlerinin Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef aldığı gözlendi. Fenerbahçe taraftarı ise maraton üst tribünde Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'a sataşan pankart açtı. Pankarttaki "Rıza Efendi 2 Ekmek 1 Süt" yazısı dikkat çekti.
Click the image to open in full size.
Beşiktaşlı futbolcular F.Bahçe derbisi öncesi Saraçoğlu'nda sarı-lacivertli taraftarların hocaları Rıza Çalımbay için açtığı pankartı görünce aralarında 'galibiyet yemini' ederek maça çıktı. Siyah-beyazlı camia tarihe geçecek zaferi konuşurken müsabakadan önce Maraton Tribünü'ne asılan "Rıza efendi 2 ekmek 1 süt" pankartıClick the image to open in full size. futbolcuları ateşledi. Bulduğu 2 golle devreyi önde kapatan futbolcularla Rıza Çalımbay arasında soyunma odasında ilginç diyaloglar yaşandı. Kaptan Tayfur önderliğinde Çalımbay'ın etrafını saran oyuncular "Pankartı biz de gördük. Şahsına yapılan her şey bize de yapılmış sayılır. Eğer buformayı taşıyorsak bu maçı kazanacağızClick the image to open in full size. söz veriyoruz" dediler.
Click the image to open in full size.
__________________
Click the image to open in full size.
BЦЯΛƧı IПöПü Ofline   Alıntı ile Cevapla