Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2010, 17:34   #2
BЦЯΛƧı IПöПü
Beşiktaşım Hayat Sensin.!

BЦЯΛƧı IПöПü - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Çalımbay : "Ben kapıcı çocuğuyum. Hiçbir zaman da inkar etmedim. Okumadım ama kendimi yetiştirdim. Aslımı unutmam"
Click the image to open in full size.
Hep birlikte ağladılar
Öğrencilerinin bu sözü Rıza Çalımbay'ı duygulandırırken maç sonunda da soyunma odasında gözyaşları adeta sel oldu aktı. Zafer çığlıklarıyla soyunma odasına giren Beşiktaşlılar hocalarına sarılıpClick the image to open in full size. birlikte ağladılar. Bu duygu seline soyunma odasına giren başkan Yıldırım Demirören ve yöneticiler de katıldı.
Carew protestoya golle cevap verdi!
Hafta içinde "F.Bahçe'ye golüm var. Zaten ilk derbide de atmıştım" diyen Norveçli yıldız sarı-lacivertli taraftarların küfürlü tezahüratlarıyla karşılaştı. Carew 45'te attığı gol sonrası tribünlere yumruk şov yaptı.
F.Bahçeli taraftarlar ezeli rakipleri Beşiktaş'ın Norveçli yıldızı John Carew'e zorlu karşılaşma öncesinde büyük tepki gösterdi. Carew'in hafta içinde F.Bahçe maçıyla ilgili yaptığı açıklamalar sonrası sarı-lacivertli taraftarlar hedef seçtikleri Norveçli yıldızı maç başlamadan önce "John Carew John Carew If... you John Carew" diye protesto ettiler. Beşiktaşlı futbolcu da 45. dakikada attığı gol sonrası kendisine tepki gösteren F.Bahçeli taraftarlara yumruk şov yaptı.
Koray Avcı : "Golümü attım uçtum sandım"
F.Bahçe maçında oyun disiplin ve taktik olarak olağanüstü mücadele ettiklerini belirten Koray Avcı "Böyle yüksek tansiyonlu bir maçta 10 kişi vekalecisiz kalmamıza rağmen kopmadık. Golümü attıktan sonra uçuyorum sandım" yorumunu yaptı.

Otoriteler ne dedi

F.Bahçe taraftarının Beşiktaş'ın hocası Rıza Çalımbay'ı küçük düşürmek için açtığı pankart için otoriteler ise şu görüşleri savundu:
Sanlı Sarıalioğlu: "Pankart tek kelimeyle iğrenç. O insanların sporsever olduklarına inanmıyorum. Pankart'ın orada uzun süre kalmasına gözyumanlar da en az bu eylemi gerçekleştirenler kadar suçlu. RızaTV'de harika yanıtlar verdi. Ne derece olgun olduğunu ve kendisini yetiştirdiğini tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdi. Aferim koçumseninle gurur duyuyorum."
Turgay Demir: "Tribünde çok çirkin bir pankart vardı; 'Rıza efendi 2 ekmek 1 süt...' Beşiktaşlı mazisinden utanmaz. Rıza da bir Beşiktaşlı. Bir çoğumuz gibi işçi çocuğu. Bununla da gurur duyuyor. Sevgili f.Bahçeli dostlar o pankart asanlar; siparişiniz geldi: İki ekmekClick the image to open in full size. birsüt dört de gol. Afiyet olsun."
Ömer Güvenç (Akşam): "Maçın başında Rıza Çalımbay için asılan o pankartı Rıza hoca maç sonu asanlara afiyetle yedirdi."

Sergen Yalçın maçtan sonra şöyle dedi: “Ezeli rekabet bu maçtan sonra bitmiştir."