Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-04-2010, 23:05   #29
Karetta2002
 
Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
aLeN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Selam irfan,
O 17 yaşındaki kız cocugu o mesajı sildiyse ben sil dedigim icindir. Ne 17 yaşında ne de 5 yaşında oluşu forumda moderator olduktan sonra forumda yaptığı moderasyonların yoruma acık oldugu anlamına gelmez. Şerefsizin biri ortaya bir laf atıyor ve bu lafın bu forumda yeri olmadıgı icin onun mesajı siliniyor. Haliyle Alıntı olarak alınan senin mesajının da silinmesini istedim. Kimse kimseye burda aynı renkler altındaki catıda yorumunu begenmiyor diye silme yaptırımı uygulamaz.

Teşekkürler.



Gerekenin de ne olduğunu yazarmısın murat ?
Merhaba Murat;
Öncelikle açıklaman için teşekkür ederim..Mesajımın silinme nedeninin,içindeki alıntı'dan dolayı olduğunu bilmediğim için aklıma ilk gelen (alınganlık da yapmış olabilirim) benim fikrimle ters düşülmüş olabileceği idi..ama galiba biraz alınganlık yaptım ve Çağla'nın da kalbini kırdım..ama eminim ki 17 yaşındaki Çağla;50 yaşındaki İrfan abisini hoşgörecektir..
Yaklaşık 3 yıldır forumda hep dikkat ettiğim şey;sebebi ne olursa olsun seviyeyi en azından kendi yazılarımda korumak olmuştur..Bundan sonra da aynı hassasiyeti göstereceğimden de kimsenin kuşkusu olmasın..amaç forumumuzun taraflı tarafsız herkesin beğenerek izleyeceği bir platform haline gelmesine katkıda bulunmaktır..Bu hassasiyetin getireceği bazı hataları da moderatör arkadaşlarımın hoşgöreceğine de eminim..
Selamlar..sevgiler..
__________________
"iki özel tutkum;İstanbul ve Beşiktaş"
Karetta2002 Ofline   Alıntı ile Cevapla