Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2010, 10:07   #9
m3rts3fa
 
m3rts3fa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören Ve Smsleri İle İlgili..

Bu küfür mü?
Click the image to open in full size.
Yıldırım Demirören'in Mahmut Özgener'e attığı SMS'te Levent Kızıl için tam olarak ne yazdığı TFF'nin resmi yazısından anlaşıldı.

Medyada yer alan haberlerde Demirören'in Kızıl için ".bn. Levent Kızıl" şeklinde küfür kısaltması içeren bir ifade kullandığı öne sürülmüş, ardından Yıldırım Demirören yaptığı açıklamada hiçbir şekilde küfür etmediğini, SMS kısaltmaları kullandığını ve mesajı küfürmüş gibi yansıtanın TFF Başkanı Mahmut Özgener olduğunu savunmuştu.

Beşiktaş Kulübü, TFF'nin kulübe gönderdiği resmi yazıyı yayınlayarak, olaya yeni bir boyut kattı. TFF'den gelen yazıda Yıldırım Demirören'in attığı SMS'te "Baskan herdalde sizin ekibe kufr ekmrk lazmmiski hakemler ftbolla hentbolu karstrmasnlar ve bn l kizil oldugu surece bndan snra karsndayim saygilar" dediği belirtiliyor.

Yani medyaya ".bn. Levent Kızıl" şeklinde yansıyan ve bu haliyle net bir şekilde küfür çağrıştıran SMS, TFF'nin resmi yazısına göre "bn l kizil" şeklinde.

Bu kısaltma SMS'in "Ben Levent Kızıl olduğu sürece...." şeklinde de algılanabileceğini gösteriyor.

Click the image to open in full size.

kaynak : forza
__________________
Click the image to open in full size.

Konu m3rts3fa tarafından (15-04-2010 Saat 10:08 ) değiştirilmiştir..
m3rts3fa Ofline   Alıntı ile Cevapla