Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-04-2010, 20:03   #19
Karetta2002

Karetta2002 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mustafahaluk´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar komplo teorisi kurarken Rüştü'nün profosyonelliğine,centilmenliğine,kabiliyetine kendi adıma laf söyleyemem sadece kritik maçlara sakatlığının sürekli denk gelmesi beni komplo teorisine ister istemez etti yanılmış olabilirim.Tabiki Şenol Güneş'ten sonra Türkiye'ye gelmiş en başarılı kaleciye sahip olduğumuz için bende çok mutluyum yanlış anlaşılmak istemem.
valla hocam aslında ben de seni kastetmemiştim...çok çirkin çok patavatsız ifadeler kullanan bazı arkadaşları kastetmiştim...en azından ben senin iyi niyetli olduğunu biliyorum..
sevgili dostum..kaleci yalnız adamdır..sahadaki on kişinin kademesi olur ama kalecinin kademesi olmaz..tabiiki Rüştü de hata yapacak..nitekim yapıyor da belki de önümüzdeki maçta da yapacak ve maç gidecek..ama bu Rüştü nün değerini düşürmez..onun iyi kaleci olduğu gerçeğini değiştirmez..şunu da unutmayalım ki şu anda FB ile olmak olmamak maçına çıkıyorsak bu Rüştü nün son maçlarda adeta kalesine duvar örmesi sayesinde oldu..Trabzon,Ankaragücü ve Eskişehir maçları geliyor hemen aklıma..
Ancak ;Rüştü de aynı Gökhan Zan da olduğu gibi dirençsiz bir kas yapısına sahip ve özellikle darbelerde ve zorlamalarda çok çabuk sakatlanıyor..
Arkadaşlar;Rüştü gibi,Üzülmez gibi,Toraman gibi değerlerimizi lütfen birkaç maçlık performanslar ile değilde ,olimpik ruhu benimseyen genel sporcu çizgileri içinde değerlendirelim..bırakalım uzun yıllar takımımızda kalıp yeni yetişen genç futbolculara;sporcu olma yolunda örnek olsunlar..
Unutmayalım ki Beşiktaş'ımızı diğerlerinden ayıran özelliklerinden biri de önderlik ve öncülük misyonu taşımasıdır..