Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2010, 11:18   #18
murat_eren
 
murat_eren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Q7 KARTAL OLUYOR
İtalya`ya uçan Beşiktaş Futbol Komitesi başkan ve üyeleri, İnter`in Q7 lakaplı yıldızı Quaresma`nın menajerleri ile masaya oturdu. Portekizli`nin menajerleri 3,5 milyon Euro istedi, Beşiktaş 2 milyon Euro önerdi
Elinde uzun bir liste ile gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş`ta yönetimin rotası Almanya`dan sonra İtalya`ya döndü. Geçen hafta Münih`e giderek Kuranyi için temaslarda bulunan siyah-beyazlılar, Alman golcüden istedikleri yanıtı alamayınca listedeki diğer isimler için çalışmalara başladılar. Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, yönetici Cengiz Zülfikaroğlu ve menajer Ahmet Bulut dün sabah İtalya`ya uçarak İnterli Ricardo Quaresma ile masaya oturdu. Inter`in ücret istemediği futbolcu için Beşiktaş 2 milyon Euro önerirken; oyuncunun menajerlerinden "Quaresma, İnter`de brüt 3,5 milyon Euro alıyor. Sizden net 3,5 milyon istiyoruz" cevabını aldı. Özel uçağıyla İtalya`ya giden Yıldırım Demirören pazarlıklara dahil olmazken, başkanın da devreye girmesiyle Portekizli yıldızın bugün imza atacağı gelen haberler arasında.

ADALI`DAN TRANSFER MESAİSİ
Bu arada Beşiktaş Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı, İtalya`da sadece Quaresma ile ilgilenmedi. Inter, Milan ve Juventus`un sportif direktörleriyle ikişer saatlik toplantı yapan Adalı, 6 saat boyunca bu takımlardan masaya oturabilecekleri futbolcular için bilgi aldı.

Sabah
__________________
ölüm ne zaman ve nereden gelirse gelsin;
mezarıma siyah beyaz güller atılacaksa,
mezar taşıma Beşiktaş yazılacaksa,
böyle ölüm hoş gelsin sefa gelsin..

murat_eren Ofline   Alıntı ile Cevapla