Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2010, 12:26   #27
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
otherside´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bobo ya bağlamak yanlış bu işi,her futboılcu atıyor kaçırıyor Bobo bizim en iyi santroforumuz ben başka bır sey soracağım arakadaşlar ben seneyı hatırlamıyorum ama Gs kalesinde tafferal vardı ınonude Gs yi 3-1 yndık Noumanın kafa golunde Taffarel sakatlanmıştı en son hatırladığım kafa golü bu(İbrahım toramanın 3 sezon once attığı on dırek gollerı hariç)ve daha eskı olursa ertuğrul kafa golu adamıyoruz beyler..organızeatağımız yok..nobre var febe de leblebı gol atıyordu bu adam..ama ona karambol topu veya orta yapamıyoruzkı faydalı olsun....
aynen katılıyorum nobre nin etkili olabilmesi için kanatları ve duran topları çok iyi kullanmamız lazım ama bunu yapamayınca nobre de sürekli sahada dolaşmak zorunda kalıyor pres yapıyor mücadele ediyor bu sefer de ender de olsa girdiği bir kaç pozisyonda başarılı olamıyor bunda hem pozisyon kıtlığının hem de nobredeki stresin sürekli artmasının nedenleri var. Ki herkes batuhan oynasın batuhan oynasın diyip duruyor sanki zlatan ibrahimovici yedekte tutuyormuşuz gibi ortalığı ayağa kaldırıyorlar. Batuhan ın tarz olarak Nobreden hiç bir farkı yok. Ona da orta yapmazsan ceza sahasında sürekli pozisyona sokmazsan etkili olması imkansız. Bu kadro düzeninde Batuhan oynarsa o da rezil olcak ve taraftar satın bunu gitsin demeye başlayacak bu kadar kolay oyuncu bitiren bir medya ve taraftar kitlesinin ( genel olarak Türk taraftarı diyelim buna) önüne yem gibi topçu atmak iş mi? konuşmasına herkes konuşuyor ama zamanı gelince bu söylediklerini asla hatırlamıyorlar.
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla