Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-04-2010, 22:04   #15
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
1903_delisi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi dediğin bi çok şeye katılıyorum.Ama bunca yıl bunca takım çalıştırmış bi adamın bu kadar para için iş yapacağına inanmıyorum.Bence senin açıklamaların hakaret niteliğinde.Bu artık abartı bence...
bukadar sene takim calistirmis dedigin adam acaba iranda yada almanyada ikinci ligte takim calistirdiginda besiktastan 1 senede aldigi parayi orada 5 sene calissa alabilirmiydi.. denizlinin iyi bir teknik direktör olmadigini yalniz ne hikmetse bizim besiktaslilar göremiyor, dedigin gibi paraya ihtiyaci olmasa lig tv lerde yorumculuk yaparmiydi yada iranlara gidip sürünürmüydü...ben fanatik bir besiktasliyim besiktasin maclari oldugunda benim icin akan sular durardi ama, bu adam basimiza geldigi günden beri besiktas yenilsede sunu kovsalar yada istifa etse ( öyle adam gibi adam olmak kolay degil koltuk sevdasindan vazgecmek zordur ) diye bekler oldum, gecen seneki sampiyonluga sevinemedim bile cünkü biliyordum gs nin eziklerin hatta iranin kovdugu adami bizde ilah yapacaklar diye öylede oldu ..besiktas siradan bir anadolu kulübü gibi maclara elinde nekadar defans adami vaarsa onla cikar oldu eskiden rakipler bizden korkardi cekinirdi benim cocukluk genclik zamanimda ezikler karsilarina siyah beyaz renkli bir takim ciktiginda elleri ayaklarina dolasirdi ben 10-0 lari görerek büyüdüm simdi 1 gol atmak icin haftalarca bekler olduk....simdi tek korkum bu adamin heykelini sayin büyük baskan sebanin heykelinin yanina dikipte sebaya terbiyesizlik yapmasalar bari....

Konu ferres tarafından (16-04-2010 Saat 22:07 ) değiştirilmiştir..
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla