Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-04-2010, 23:14   #1
omen
 
omen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon9 Hep Böyle mi Olacak?

Tamam maç hem hakemin rezil yönetimi hem de rezilbahçeli futbolcuların adice oynamaları (ki onlarda hakemi satın aldıklarını bildikleri için öylesine rahat yaptılar yapacaklarını) sonucunda yenildik. Bu başıma ilk kez gelmiyor. Bu filmi daha öncede gördük. Bu yönetimlerle daha çok da göreceğiz.

Yaşadığımız her haksızlık sonucunda yöneticilerimiz küçük emrah gibi çıkıp "vurmayın..vurmayın..yazıktır..günahtır" tarzı açıklamalar mı yapacak? Yahu arkadaşım biz kalkıp Nuri Alçoluk yapın demiyoruz ama ne bileyim haksızlığa önceden karşı çıkıp biraz Cüneyt Arkınlık yapın.

Siz yöneticileri haksızlığa uğradıktan sonra çıkıp medyada gözyaşı dökesiniz diye seçmediler. Hoş sizleri de kimin seçtiği malum ya.

Bize her gelen teknik direktör (luce hariç) takımı her maça 7-8 tane defans oyuncusuyla çıkartıp korkaklığın adını "taktik-teknik" olarak mı değiştirecek?

Her transfer dönemi pili bitmiş ne olduğu beli olmayan tuhaf tuhaf adamları kadroya alıp ya yıldız yaratmak ya da pili bitmişleri şarz edip yeniden yıldız yapmakla mı geçecek?

Nihat transer edildiğinde çıldırdım hele 15 milyon avroyu duyunca kahroldum. Bu sene için tam 7 trilyon garanti paraya imza attı sonuç 2 gol 1 asist. goller 3 trilyon asist 1 trilyon evet hakkını ödedi nihat efendi!!!!! Diğeri Tabatacık adam ezildi gitti bonservis ücretinin altında. İsmailide görüyoruz zaten. Nobre abiyi de unutmayayım onun ayrı bi önemi var bende zaten. Hatırlayan bilir Osvaldo Nartallo bile Nobreden daha iyiydi.

Hep böyle mi gidecek....
Sevinmek için sevmedik...Evet ama haksızlığa uğradığımızda da sesimizide mi çıkartamayacağız. Kendi tribünlerimizde kendi kulüp başkanımız tarafından tutulan köpeklerle taraftarlarımız dövdürüldü daha ne olsun...Ve üstüne bu adam yeniden seçiliyor...

Vay beeee bu hallere mi düşecektik? Koca Beşiktaşım bu günleri görecekti he.

O şerefli Beşiktaşlı duruşu maalesef artık sadece taraftarda kalmıştır, ne yönetici ne futbolcular da kalmamıştır artık. Çünkü o duruş direnmektir, ölesiye sevmektir, boyun eğmemektir.

Çok doluyum çooookkkkk...Hepiniz gibi....
omen Ofline   Alıntı ile Cevapla