Yemezler eğer bir maçta Hakemden yana inanılmaz derecede canın yanmışsa ve bunu renkli medya bile A.Çakar ve ekibi başta olmak üzere mesala TRT den Zeki Çol bile buna dahil olmuşsa her halde Hakem konuşulacak ne yani yanına karmı kalacak?F.Ernst'in pozisyonuna kendi görüş mesafesinde devam et diyor yan hakem oyunu kesiyor ve kırmızı çıkarttırıyor,keza İ.Toraman Vederson pozisyonunda orta hakem belki sarı kartlar ile geçiştirecekken yine aynı yan hakem orta hakeme kırmızı diyor şimdi sorarım sizin gibilere maçı yan hakemmi idare ediyor kurallar değişti biz bilmiyoruz yoksa orta hakemmi?Ya rakadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim zaman M.Denizli'yi ve taktiğini tartışacak zaman değil Trabzon maçıyla başlayan bu maçla noktalanan bir operasyonun direk kurbanı olup sistem dışına atıldık eğer bugün ve yarın BJK Yönetimi T.F.F ile kö
prüleri atıp gemileri yakmıyacaksa onlarda çeksin gitsin bu işler susmakla olmuyor kundaktaki bebek bile karnı acıktığını avazı çıktığı kadar ağlayıp belli ederken bana ne M.Denizli'nin yanlış kadro kurgusundan benim bugün canım yandı içim parçalandı Allah aşkına penaltı kararı sonrası BİLİCA'NIN yaptığı hareketi halen tv lerdeki yorumcular ve izleyenler hayretler içinde seyredip küçük dillerini yutmuşken ve bunu sahadaki dört hakem görmemişken ben nasıl konuşmam hekemi?Tahu adam eline kürek alıp oarya fidan dikmediği kalmadı adam penaltı noktasının beyaz kirecini yok etti hakem penaltı noktasının ortasına topu koyamadı siz neden bahsediyorsunuz uyanın hey hakem hası,kural hatası her ne haltsa BJK yönetimi bu görüntüler ile T.F.F ve MHK yi derhal Uluslararası Futbol Mahkemesine gidip şikayet edip hakkını aramalıdır icabında bu sportmenliğe aykırı hareketten dolayı varolan maddeler dahilinde maçın iptali veya hükmen galip gelme gibi seçenekler zorlanmalı hiç bir şey yapaazlarsa Bilica'ya ceza verdirmeliler oda olmadı FB yönetimini zorlayıp BJK den özür dilettirsinler bu hareketten dolayı.
Şimdi sizler çıkıp biz ne oynadıkkiye getiriyorsunuz öyle kolay değil bu işler o penaltı olmadı futbolun içinde var bunlar ama sen dk 68 de Bilicayı o hareketini yakalayıp kırmızı gösterip at bakayım o dakikadan sonra maç ne hale geliyor bunlar maçı etkileyen hareketler yapmayın beyler tabiki hakemi konuşucaz.