Alıntı:
macho´isimli üyeden Alıntı
Bıktım artık bu vakur duruş lafından. Atı alan Üsküdarı geçiyor, ne tezgahlar dönüyor, millet şampiyonluk için neler yapıyor, biz hala vakur duruştur diyip duruyoruz. Artık bu işlerin önüne geçme zamanı geldide geçiyor. Artık başkan mı yapar kim yapar bilemem ama bu taraftarın canı sıkılıyor. Bıktım artık hakkımızın yenilmesinden. Yıllardır aynı terane, bir fb şampiyon olur bi gs olur, bizde on yılda bir araya girebilirsek mutlu oluruz. Ne bu be böyle yetti artık, yetti.... |
Altına imzamı atarım kardeş..ben ağustos ayında bu yönetime bu t.direktör aleyhinde bunları yazdığım zaman ceza vermişlerdi..önce bu diğer rakip sevdalılarını, şampiyon olmasakta olur diyenleri, beşiktaşın kuruluşundan beri rekabetçi takım olmadığını, şampiyonluk için oynamadığını öne süren bir dolu zavallı ile tartıştım buralarda ben..
yönetim kimse sesleniyorum...bu tarz konulara müdahale edip buluğ çağındaki çocuklar(modöretörmü ne bunlar bilmiyorum) yüzünden yazacaklarımızıda burada yazamazsak siz ne iş yaparsınız..???