Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2010, 01:31   #12
alleenje
Muhalif Kartal
 
alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
RamesooN´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yapmayın allah aşkkına..şu maçta hakemi konuşmayacağımda ne zaman konuşacağım..yıllardır içeerde dışarda maç izliyorum , ben bu kadar eyyam dolu,çifte standartlarla dolu,gördüğünü çalamayan,kuralları alt üst eden bi hakem 4 lüsü görmedim..yazık günah..bu çocuklar hiç oynamasın, hiç mücadele etmesin..maç öncesi açıklasınlar bu maç hertürlü fenerin die kimse uğraşmamış olur hiç olmazsa..
ayrıca biz bu maçı haketmedikte fener haketti mi?? ne demek hak etmedik..
2.yarı ilk 25-30 dakika top göremeyen fener mi haketti..her pozisyonda oyuncularımıza kasıtlı tekmeler, yumruklar atan,bileğe basan,yetmezmiş gibi Beşiktaş korkusundan penaltı noktasını kazıyacak kadar küçülen,her türlü aleyhte karardan sonra hekemin üstüne yürüyen çirkefler ordusu mu haketti ?? güldürmryin beni Allah Aşkına..
2. yari 25-30 dk. biz nerde pas yaptik? Fenerin izin verdigi cezaalanlarina uzak tehlikesiz bolgede.Nezaman cezaalanlarina yaklastiysak topu kaybettik.
Ama dogru Bobo dunya yildizi,Tello nun Messiden farki yok,Morinho nun Denizli yaninda adi gecmez,Biz feneri pozisyon manyagi yaptik,hatta 3 golumuzu haksiz yere yediler,fener hic pozisyon bulamadi,hele guiza bos kaleye golu atamazken ben halisunasyon goruyordum,seneye kesin Avrupadan kupa getiririz....
Gerceklerden kacmaya devam.
__________________
YETER!!!
alleenje Ofline   Alıntı ile Cevapla