ben iyi oynadıgımızı düşünmüyorum
hatta sene basından beri her takıma mahkum oynuyoruz
ancak fenerin hele g.sarayın ne kadar oynadıgı da ortada,
ben yaklaşık 20 senedir izlemeye gayret ediyorum,bu olanların birazı fenere yapılmış olsaydı federasyon mhk kimse kalmazdı,medya ile birlikte hepsini linç etmişti,bizim emin olalım bu isyanımız bence çok vakar bile,şunu kabul edelim ki federasyon medya aynı saygınlıgı bize göstermiyor,bunu görmezden gelemeyiz,
ama oynayalım oynamayalım,ortada adelet denen bir mevhum varsa o olacak,iyi oynayan değil gol atabilen maçı kazanıyor,sen bana hakkımı ver ben iyi kötü oynamışım onun hesabını camiama veririm,
hakkımızı aramak eziklik niye olacak, tamam kötü futbol,ama diğerleri bizden daha iyi değilken neden cifte standard...
kesinlikle katıldıgım şey iyi oynamadıgımız, hemde sene başından beri..ama kötü oynarken kazanmamalısın,kazanamaz diye bir durum yok,
camiamızın tepkisi bence son derece normal hatta olgun bile..fenerli medya bir senesinde fener sezon başından beri hiç penaltı atmadı diye neler yaptıgını unuttuk mu?bu mu hak etmek peki,bu mu ezikçe olmayan dik duruş,
0-0 biten riza maçını hakem 87.dakikada kural hatası yaptı diye tekrarlatıp daha sonra rize yi yenmelerini unuttuk mu? ya samsun macı 5 kırmızı kart,
neyse herkese saygılar... |