Alıntı:
pascaltekin´isimli üyeden Alıntı
abı kusura bakma butun yorumlarını okudumm ama boyle dusunmen yazık hmde cok yazık. bız bosuna gıdıyoruz maclara bosuna gırtlagımızı yırtıyoruz herseyı bosuna yapıyormusuz.. kendı taraftarmız bıle bunu soyluyorsa bana fb savunuyorsa dıyecek laf bulamıyorum... besıktas sezon basına ıı top oynamıyor bunu herkes bılıyor bıreysel olarak oyuncu kalıtemız sınırlı, takımda bır sergen yalcın bır ılhan veya pascal nouma yok.
sızın ovdugunuz fb cok mu ıyı top oynadı ıkı tane pozısyondan bska bır etkınlıgnı gordunuz muu ? senın ovdugun fb bu kadar ıse benım kotu besıktasım ııı olsa ne olurdu, fb kac koner kullandı fb kac kanat akını yaptı, gelıp bana fbyi ovme abı cırkeflıkten bska hıc bısey yapmadıı. hakem sayesınde de macı aldıı. ben BESIKTASLIYIM asla FB yı de TEBRIK ETMEM,,, dıyecek cok sozum var , buyugumsun saygıda kusur edemem onun ıcın bıraz da anlayıslı olun .. ıkı de bır aynı cumlelerı tekrarlanmayınız ne demek bır kac HOLIGAN??? ben ustume alıyorum evet HOLIGANIMMM |
Ister tebrik edersin ister etmezsin o senin bilecegin is.Taraftarin etkisi ise bizim abarttigimiz kadar degil bir nebzedir sadece.En atesli taraftara sahip olmakla maclar,sampiyonluklar kazanilmiyor.
Macta seni yerinden kaldiran bir pozisyonumuz oldumu?
Yerinden kaldirmayi birak,yerinden kipirdatan?
Soru cok net: Dun sahada her dudugu lehimize calan bir hakem olsa maci kazanirmiydik?
Cevapta net: Sabaha kadar oynasak kaybederdik.
Hal boyleyken hakem tartisip kendimizi kandirmaya gerek yok.
Haa Besiktasi hakemler katletmedimi daha once .Cok katletti. 87-88,88-89.92-93 sezonlarini izleyin bir takim mahvedilir orda gorun.
Bu seneki ise federasyon,hakem oyunu falan degil kendi yetersizligimiz.
Eskisehir macinda attigimiz gol,ilk fener macinda onlara calinmayan penalti,Ankaragucu macinda verilmeyen penaltilari v.s... Bu sene lehimizede cok hata yapildi.
Biz isimize geleni gorup kendimizi kandiriyoruz.
Gerisi masal.