Dün forumda yazdım.Beşiktaş Beşiktaş gibi oynasın yeter.Çünki kendimden okadar emindim ki hakem hataları maça damgasını vuracak diye.Beşiktaş için bu mağlubiyetin telafisi sonsuza kadar olacak ama Fenerbahçe'nin bu onursuz duruşunu bu karaktersiz futbolunu nasıl telafi ederler onu bilemiyorum.Bu futbolcuları bu futbolculara, futbol oynatmaya çalışan bu yönetime yazıklar olsun.Ne yerde ne gökte başarısıyla asla övünmeyeceğim bir takım Fenerbahçe.Beşiktaşın en farklı mağlubiyetiyle bile övünüyorum artık.Çünkü sahadaki duruşunuz sportmenliğinizi insanlığınızı karakterinizi yansıtır.
Sergen Yalçın da diyor ki 'Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi bitmiştir artık.Ne zaman Alex kaleye geçer Fenerbahçe İnönüde 10 kişi Beşiktaşa karşı oynarsa derbi ozaman başlar'
Mustafa Denizli'yi de tebrik etmek istiyorum.O da gerçek bir teknik adam.Hangi maç olursa olsun oynattığı futbolu beğenerek keyifle izliyorum.Beşiktaşın en kötü oynadığı maçta bile paslar verkaçlar maça renk katıyor.Sahada 11 yürek 1 kartal vardı bunu gösterdiğiniz için teşekkürler Beşiktaş.
__________________ |