İlk 11'leri görünce dedim, bu maçı almamız imkansız...Maç önceside fazla umutlu değildim zaten, 11'leri gördükten sonra bu daha da netleşti...Maçın başında da gol gelince, al sana Denizli dedim, 60. dakikaya kadar gol yememek için uğraşıp sonra da Holosko'yu sokup maçı koparacağını düşünürsen böyle olur!..Bu gol korkaklığın golüdür, yüreksizliğin golüdür!..Denizli'nin çıkardığı kadro, son senelerde derbilerde çıkan en kötü kadrolardan biridir!..Geçen seneki Fb maçında da yapmıştı aynısını, onu savunanlar vardı, yine savunsunlar bakalım taktik uzmanı Denizli'yi...Yahu bu adam derbilerde, daha doğrusu büyük maçlarda sıfır!..Hep böyleydi, hala böyle, adam ders almıyor bir türlü, sonra gelmiş atıp tutuyor gülüyor...
Maç 1-0 bitse, hakemlik bir maç olmasa Denizli yerden yere vurulacak, ama hakem Beşiktaş'ı doğrayınca, Denizli unutuluyor, eksiklerimiz görmezden geliniyor...Beşiktaş dün kazanacak bir oyun oynamamıştır, ama hakem yüzünden puanlarımızın gittiğini de rahatlıkla söyleyebiliriz, pozisyonumuz olmadan maçı tamamladık, ama 2 penaltımız var, bu da Denizli'nin şansı herhal!..
__________________ |