Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2010, 14:55   #1
m3rts3fa
 
m3rts3fa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
UEFA Göçek'e sahip çıktı !!!

UEFA Göçek'e sahip çıktı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde verdiği kararlarla Türkiye'de gündemin bir numaralı ismi olan FIFA kokartlı hakemimiz Hüseyin Göçek'e UEFA sahip çıktı.

Maçı Şükrü Saraçoğlu Stadı'ndan canlı olarak izleyen UEFA Gözlemcisi, Eğitimcisi, İsviçre Merkez Hakem Kurulu üyesi ve Hüseyin Göçek'in mentörü olan Andreas Schluchter'in, dün gece yarısı saat 2'de Maslak'ta Shereton Otel'de maçın dört hakemi ve Futbol Federasyonu Hakem İşleri Müdürü Sürhat Müniroğlu ile bir toplantı yaptığı öğrenildi.

Toplantıda maçın tamamının videodan tekrar izlendiği ve yapılan hataların teker teker değerlenlendirildiği belirtildi.

UEFA Gözlemcisi Andreas Schluchter'in maçın videosunu izledikten sonra hakem Hüseyin Göçek'e, "90 dakika boyunca bazı hatalar yaptın. Ancak, Türkiye'de hakemlerin işi kolay değil. Sahada 22 tane kötü niyetli futbolcu hakemi etkilemek için herşeyi yapıyor. Böyle bir ortamda hata yapmamak çok zor. Önemli olan bu hatalardan ders alarak, yola devam etmek. Senden bunu istiyorum" dediği ifade edildi. Gözlemci Schluchter'in maçın yardımcı hakemlerinden de özellikle ofsayt pozisyonlarında daha dikkatli olmalarını istediği belirtildi.

Kaynak:LigtV
__________________
Click the image to open in full size.
m3rts3fa Ofline   Alıntı ile Cevapla