19-04-2010, 15:40
|
#35 |
Tecrübe Puanı: 21   | Alıntı: mecerkn´isimli üyeden Alıntı
fenerin kaç pozisyonu var? fenerin 2 pozisyonu var,bizim 2 penaltı. ayrıca delgadonun, cissenin atıldığı maclarda kırmızı karta kadar rakibi ezerken maçlar kaybettik 10 kişi. sen ne kadar iddia edebilirsin, 10 kişi kalan feneri yenemeyeceğimizi. iyi futbol, kötü futbol ayrı muhabbettir, hakem olayları ayrı.
sen bobonun penaltıyı çukur yüzünden kaçırmadığını ne kadar ispat edebilirsin? birazcık takımınızı savunun, çakma objektiflik yapmayın. bizim oyuncuların saçı çekilir, kulağı çekilir, bacağına kramponla basılır, itilir, kakılır, 3 metreden pozisyonu vermeyen yan hakem 50 metreden ernste kırmızı verdirir, aynı yan hakem luganoyu at derken bişey yok, ernsti at derken orta hakem atar. penaltın verilmez, verileni de 2. olduğu icin vermek zorunda kalır, güizaya 2-3 tane kart verilmeliyken hiçbiri verilmez, ama bizimkilere tak diye çıkar. daha niceleri var. yazmaya yoruldum. ben bu macta hakem konusmayacaksam nerde konuscam. 27 yaşımdayım böle mac gömedim. fenerli arkadaslarımla da konustuğumda hemfikirler. hakem hatası olur, ama bu kadar olmaz. ntvsporda mehmet demirkol, yazdıklarımın çoğunu atlayarak hakem hatalarını kıyasladı, 11-3te bıraktı b.ku çıktı diye.
şimdi ben hakem demicem de kim dicek. böle beşiktaşlılık, böle çakma objektiflik olmaz. hele sinirler bu kadar gerilmişken. bence 2. bir samsun maçı yaşanmıştır.
bu arada da hakemin mac sonu raporunu 55 dk gec verdiğini biliyo musun? kuvvetle muhtemel bilicanın pozisyonundaki sarı kartı çukur için verdim diye değiştirmek için. | Arkadaşım bu kadar agresif olmana gerek yok.. Sinirlenmeni anlıyorum.. Ama bana "Çakma Objektiflik" diye bir yakıştırma yapmak haddin olamaz.. Saygı sınırını aşma lütfen.. Burası bir forum sadece kafandakileri yaz okadar.. Etrafa saldırma.. Ben hakem çok iyiydi yada suçsuzdu demedim, hakem çok kötü yönetti ama biz hakem yüzünden kaybetmedik dedim.. Yazdıklarımı tekrarlamak istemiyorum sen bi daha oku.. Biz burda kendi kendimizeyiz. Burda tabiki objektif olacağız, hatalarımızı söyleyeceğiz.. Beşiktaş'ı savunacağımız yer başka ortamlar.. Onu da en iyi şekilde yaparım merak etme sen.. Burda kime karşı körü körüne Beşiktaş'ı savunacağız.. |
| |