Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-04-2010, 15:54   #36
mecerkn
 
mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
Neokartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşım bu kadar agresif olmana gerek yok.. Sinirlenmeni anlıyorum.. Ama bana "Çakma Objektiflik" diye bir yakıştırma yapmak haddin olamaz.. Saygı sınırını aşma lütfen.. Burası bir forum sadece kafandakileri yaz okadar.. Etrafa saldırma.. Ben hakem çok iyiydi yada suçsuzdu demedim, hakem çok kötü yönetti ama biz hakem yüzünden kaybetmedik dedim.. Yazdıklarımı tekrarlamak istemiyorum sen bi daha oku.. Biz burda kendi kendimizeyiz. Burda tabiki objektif olacağız, hatalarımızı söyleyeceğiz.. Beşiktaş'ı savunacağımız yer başka ortamlar.. Onu da en iyi şekilde yaparım merak etme sen.. Burda kime karşı körü körüne Beşiktaş'ı savunacağız..
saygı sınırını aşmak için söylemedim. öyle olduysa da özür dilerim. demek istediğim objektif olmaya çalışcaz diye de olanları görmezden gelmeyelim.

kötü futbola da o kadar katılamıyorum ama. evet 2. dakikada golü yiyince, hoca ilk 45i çöpe attı. ama 2. yarıda da 2 penaltı kazanacak, maçı kazanabilecek kadar oynadık. fener kaç tane pozisyon kaçırdıki. ayrıca hakem yüzünden oyuncularımzda oluşan psikolojik faktörlere de dikkat çekiyorum. biz maç bitmiş, yeri geliyor sinirimize burda hakim olamıyoruz, o çocuklar napsın.

bir konuda katılabilirim bu yorumlara; ben bu hafta içi açıklamaları, msjları cok yanlıs buluyordum. bence federasyonu, mhkyi karşıya almamalıydık. biz ne zaman bunlarla kavga etsek, hep zararlı çıktık..
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla