Ellerinden öperim Babacım.. | | Biz boyle gördük babamızdan ve atamızdan...
Bize çalma dediler,kul hakkı yeme dediler..
Onurun ve şerefin için yaşa ,karşılığında ne alırsan al ruhunu şeytana satma dediler..
Satmadık..
Bize bir çınar gibi dimdik ayakta dur ,dostuna gölge ve siper, düşmanına korku ol dediler..
Bizde olduk..
Zaferi kazanmak kadar ,nasıl kazandıgından da önemli dediler,hatta rakiplerin çok üzülmesin diye sevincini ağırbaşlılığında kutla dediler,emir tellakki ettik.
Geçen zaman içinde içimde bir gram pişmanlık yok...
Geçen zaman içinde haneme yazılmış bir tek onursuzluk yok..
Başkanım yanlış yaptıgımda başkanımı eleştirdim,korkmadan ve rant peşinde koşmadan.
Hakem rakibi haksız yere oyundan attıgında eyyamcı hakem dıye bagırdım yavşamadan.
Kendi futbolcumu kendını yere attıgı için yuhalayıp,başka renklere sevda besleyenlere karşı çıktım avazım çıktıgımca. ŞEREFİNİZLE OYNAYIP HAKKINIZLA KAZANIN diye 100 metre afiş astım kapalının üstüne.
Vefa dediler,adını bile duymadıgım köylere götürdüm Beşiktaş sevgisini.
Fedakarlık dediler,en sevdiğimden vazgeçtim bu yolda.
Haysiyet dediler,yere düşeni kaldırdım rengine bakmadan.
Sabır dediler sustum,içime attım yapılan haksızlıkları.
Ben elime ,dilime ,belime sahip olarak aldım şampiyonlukları ve asla özenmedim renklilerin sevdasına ve asla kanmadım boyalı basında yazılan yalanlara..
Göklerde kartal oldum,siyah matem oldum bazen ve herzaman bembeyaz şeref oldum.
Onursuz olmadım ,onursuz olanların arkasında da saf tutmadım..
Babacım ellerinden öperim.
Seba,şevket Bilgin,Şan Ökten,Baba Hakkı ,Kazım Kanat ve Vedat Okyar ve niceleri ellerinizden öperim...
Sayenizde Beşiktaşlıyım..
NE MUTLU BEŞİKTAŞLIYIM DIYENE ,NE MUTLU BU DÜZENE RAGMEN SEVGISINDEN KAYBETMEYENE..
VE NE MUTLU BU ŞANLI BAYRAGI TAŞIMAYI BİZE LAYIK GÖRENLERE!!!
Mehmet Demir |