Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2010, 00:13   #48
Akdora
Savaşçı Kartal
 
Akdora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yapılan tartışmalara bakıyorum da kişisel bazlı sataşmalar bizleri bir yere götürmeyeceğini bilmenizi isterim.Hepimiz Beşiktaşlıyız ve dünkü oynanan maçta hepimizinde kırgınlıkları kızgınlıkları ve üzüntüsü var.Bu hem şampiyonluk bu sene için yitirilmesinin üzüntüsü hemde hakemin yanlı ve yanlış kararlarının ve maalesef mahallenin hakkı gasp edilen çocuğu olmamızın vermiş olduğu bir durumdur.

Dünkü maça gelecek olursak da eğer açıkcası hafta başından beri hepimizin bildiği bir takım oyunların olacağından dolayı zaten maça daha başlamadan 1-0 yenik başlamışken hangimiz çıkarılan kadroyu gördüğümüzde şaşırmadık.Çıkarılan kadroyu gördüğümüzde maalesef 2. golüde bize hocamız atmıştı..

Böyle bir maça çıkarken kazanmaktan başka bir çaremizin olmadığı bir ortamda 9 tane defans yönü ağırlıklı isimle takıma verilen mesaj bile bu maçı almaktan çok kaybetmemek üzerineydi. Ki bu zihniyetle sahaya çıktığımızda eminim ki bu maça başlayana kadar stresleri tavan yapan Fenerbahçe bu kadroyu gördüğünde psikolojik olarak onlardan korktuğumuzu düşünmüşlerdir.

Ha takım bu dizilişe ve oyun kurgusuna rağmen iyi bir mücadele göstermiş bile olsa futbol sadece 11-11 iki takım oyunu demek değildir sadece.Bu maça ofansa yönelik 2 değilde 4 oyuncu ile başlayacak olsak eminim ki fenerbahçe çok daha baskı hissedecekti.

Maçta oynadığımız futbola gelince ne yaptığımızı söyleyebiliriz iyi bir düşünmek gerek.Tamam topa çok daha fazla sahip olduk fenerbahçeye top yaptırmadık pozisyon vermedik ama ne yaptık bi düşünelim veya ne yapabilirdik..

Birincisi 10 haftadır takıma giremeyen (çok beğeniyorum o ayrı bir olay ama ) bir İsmailin sol açık mevkisinde elinden gelen mücadeleyi göstermiş bile olsa bu maçta oynaması ne kadar doğruydu.Keza son dönemlerde iyi bir çizgide yakalamış olan bir Uğurun bu maçta düşünülmesi gerekmezmiydi.

Takım olarak rakibimize biz bu maçı sizden söke söke almaya geldik mesajı ne kadar verebildik.Futbol maalesef sadece mücadele değildir ve biz mücadelemizle ancak buraya kadar gelebildik.Hepsine bu mücadelelerinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim ancak maalesef biz bu maça 2-0 yenik durumda başlarken hakem o şu yada bu gibi nedenleride ekledikten sonra zaten kazanamazdık. Bobo o penaltıyı atsaydıda aksi söz konusu olamazdı çünkü biz bu maçı hem hakemler tarafından hemde maalesef hocamız nedeniyle kaybettik.

Hakemler konusunda ise canımız bu maçta çok yandı bunun için yönetimin bugün yaptığı yakarmalardan daha fazlasını yapması ve masaya yumruğunu bu sefer cidden vurması gerekmektedir.Biz bu mahallenin ekmeği elinden alınan çocuğu olmak zorunda olmadığımızı göstermemiz gerekmektedir..Ha bunu yapacaklarına dair içimde hiç bir umut parçası yok ayrı bir mevzu...
__________________
Click the image to open in full size.


Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız.


profeminizm hareketi engellenemez !!!

milliyet blog yazıları sayfam...
Akdora Ofline   Alıntı ile Cevapla