Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20-04-2010, 01:20   #27
m3rts3fa
 
m3rts3fa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

2009-2010 Sezonu için matematiksel olarak olsa da şampiyonluk şansımımız yok denecek kadar az. Bu yüzden bu konu 2010-2011 sezonu için gündeme gelebilir?

Sistem ne olmalı.. Kadro Nasıl Oluşmalı ?? Nerelere takviye şart ?

Bence sistem yine aynı sistem olmalı. Klasik 4-2-3-1 ya da 4-3-3 mü deriz bilemiyorum.

Kaleci konusunda bu sezonuda iyi geçirebilecek bir Rüştü ve Hakan var.

4 lü savunmanın ortasında Sivok-Ferrari ikilisinin devam edeceği düşüncesindeyim ve bencede devam etmelidir.Alternatif konusunda İbrahim Toraman ve alınacak yerli stoper ile stoper sıkıntısı yaşamayız.Sağ ve sol bekte iki yerli isim kullanmamız gerekir diye düşünüyorum.Çünkü şimdiden 6 yabancı hakkımızın ikisini doldurduk.Sağ bek için Ekrem Dağ ve gerektiğinde İbrahim Toraman sağ bek mevkiini götürebilir.Sağ bek mevki için iyi bir yerli bulabilmek biraz zor gibi.Aynı şey sol bek içinde geçerli bu yüzden İsmail'i oraya yerleştirmeliyiz ve gerektiğinde İbrahim Üzülmez ve Ekrem'den yararlanabiliriz.

Göbekteki 3'lüden Barca'daki gibi ( Rıdvan'ın söylemi ile baklava 3'lü) pas yeteneği iyi olan 2 oyuncu ve bir de mücadeleci oyuncudan oluşmalı.Mücadeleci oyuncu kadromuzdan halledilebilir.Ernst bu konu için yeterlidir diye düşünüyorum.Yabancı sayımız 3 oldu orta sahada kullanacağımız diğer 2 kişiden biri kesinlikle yerli statüsünde biri olmalı.Bu da ancak transfer ile mümkün.Yerli futbolcu kategorisinde pas trafiğini iyi sağlayan en ideal isim karakterini hiç sevmesemde Emre Belozoglu. Bunu Nuri Şahin,Hamit Altıntop da çok iyi yapıyor. İkisinden birini alabilirsek gerçekten mükemmel bir transfer gerçekleştirmiş oluruz.Bildiğim kadarı ile Hamit'in sözleşmesi sezon sonu bitiyor.Diğer orta saha oyuncumuz ise bence Delgado olur.Çok beğendiğim bir oyuncu Delgado teknik ve oyun zekası olarak tamam ama sadece mental ve fiziksel sorunlarını çözmesi gerekli.Bunu başarırsak Delgado bu senenin yıldızı olur.Tabi ki Deco,Van Der Waart ya da başka bir dünya yıldızı alabileceksek onu tercih ederim.Böylelike yabancı sayımız 4 oldu.

Ben ileri uçtaki santrafor için Türkiye'deki santrafor olduğunu düşündüğüm Bobo'dan vazgeçmem.Biraz duygusal olabilir belki ama Bobo yeterli olacaktır.Bobo tercihi ile yabancı sayımız 5 oldu.

Gelelim en sıkıntılı bölgemiz olan kanatlara.5 yabancımız olduğuna göre biri yerli biri yabancı olmak zorunda.Sol açık için yönetim ne yapıp edip bir yıldız almalı.Bu Quaresma mı olur Krasic mi olur bilmiyorum Ben Krasic yazmak istiyorum.İnşallah yönetim böyle bir bomba patlatır.Sağ açık içinse Volkan Şen'i alabiliriz.Zapo + bir miktar para ile çözebiliriz gibi geliyor bana.

-------------------Rüştü-----------------------

Ekrem---------Sivok----------Ferrari-------İsmail


-------------------Ernst----------------------


-----------Hamit(Nuri)----------Delgado(Ya da Yeni Transfer )-------


--Volkan Ş-----------------------------Krasic----

-------------------Bobo------------------------

Yedekler : Hakan,İbrahim Toraman (Yedek kalmasına en üzüldüğüm futbolcu ) , Yerli Stoper ( Transfer ) , İbrahim Üzülmez ,Ekrem Dağ, Uğur İnceman , Yerli Orta Saha ( Transfer ) , Yusuf , Nihat ( nerede ne zaman oynayacak fikrim yok) , Serdar Ö. , Holosko , Tello ya da Tabata , Batuhan , Nobre.


Kadro biraz fazla hayalci gibi oldu ama bence çok zor bir takım değil bu takımı kurmak.Ve bence Türkiye'de zorlanmadan şampiyon olabilecek bir kadro.
__________________
Click the image to open in full size.

Konu m3rts3fa tarafından (26-04-2010 Saat 19:48 ) değiştirilmiştir..
m3rts3fa Ofline   Alıntı ile Cevapla