Beşiktaş'ın eski Futbol Şube Sorumlusu Celal Kolot çarpıcı açıklamalarda bulundu.
İşte Kolot`un şok açıklamaları:
YÖNETİM ÇOK PASİF
``Fenerbahçe-Beşiktaş maçının sonucu belliydi.Arkadaşlarım benimle konuşurken biz sizi yeneriz sizde sabaha kadar konuşursunuz dedi ve haklı çıktı.Beşiktaş yönetimi çok fazla pasif kalıyor.Konuşunca ceza almaktan korkuyorlar.Bu federasyonu istemiyoruz diyecekler ve Hüseyin Göçek`in düdüğünü astırmaları için elinden geleni yapacaklar.Maalesef başkanımız bunu beceremiyor.``
BEŞİKTAŞ'I DOĞRADILAR
``Hüseyin Göçek, bazı hareketler ile Beşiktaş`ı doğramıştır.Bilica`nın aklında futbol oynamak yoktu.Benim anlamadığım olay Emre ve Bilica bu cesareti kimden alıyor?Buna bakmak gerekiyor.Beşiktaş`lı futbolcular aynı hareketleri yapmadan 2 tane kırmızı kart aldı.Emre ve Bilica`ya kart yok.Daha önceden hazırlanmış bir senaryoyu izledik.Ercan Saatci Hurriyet sporu Fenerbahçe sayfası yapıyor.Beşiktaş yönetimi bunlara ses çıkarmıyor kendinden fedakarlık yapmıyorlar .``
- DENİZLİ İLE DEVAM FİYASKO
``Mustada Denizli ile sözleşme uzatılması tamamen fiyaskodur.Beşiktaş`ın gelecek sezonuda karanlık.Beşiktaş`a bu sene 2 tane yıldız lazım fakat bunların nasıl geleceğini bende merak ediyorum.Beşiktaş kulübünün sponsora bile borcu var.Gerçi yıldız bir oyuncu gelse bile bizim Beşiktaş`lı yazarlarımız 2 hafta içinde sahip çıkacağına o adamı gönderirler.Basketbol takımı bir forma giyiyor ama ne olduğu belli değil.Başkan herkesi yanına çağırmalı ve destek istemeli.Bu yönetimde kurulan İstişare heyetlerine inanmıyorum.Ben Beşiktaş`ı Yıldırım Demirören`den daha iyi yönetirim.Bir Zapotocny gibi bir oyuncumuz var adamın parasını biz veriyoruz.Bize gelip gol atıyor deliler gibi seviniyor.Ben bundan hiçbirşey anlamadım gitti.Benim istifa etmemin nedeni, başkan bana sormadan Diatta ve Higuan`a evet dedi.Ben onların içinde çoban olarak kalmak istemedim.Bizim zamanımızda bize bonservisi elinde olan oyuncu getirin diyorlardı.Şimdi bakıyorum 8 Milyon euro gibi bir para dönüyor ortada.Bana o parayı verselerdi görürlerdi kimleri getiriyordum.``
kartalhaber