Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2010, 08:29   #48
safa1903
 
safa1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Uluslararası Basından Schumacher'e Ağır Eleştiriler Geldi

Click the image to open in full size.
Çin Grand Prix'sini takım arkadaşının bir dakika gerisinde tamamlayan ve yarışta zorlanan Schumacher ile ilgili medyada eleştiriler devam ediyor.

Alman Auto Motor und Sport gazetesi Çin yarışını 'rekorlar kazanan pilotun tüm kariyerindeki en kötü yarış' olarak nitelendirdi. Gazete Alman pilotun notunu 10 üzerinden 3 olarak verdi.
Schumacher'in eski takım arkadaşlarından isminin verilmesini isteyen bir pilot da Independent'a yaptığı açıklamada, "Pazar günü aldığı yenilgiden sonra, Michael Schumacher'in eski, üstün olduğu seviyeye yeniden çıkabileceğini düşünmüyorum." diye konuştu.

Köln merkezli Express gazetesi de bir salyangozu şampiyon pilotun kafası ile fotoşoplarken, Fransız Auto Hebdo da Çin yarışında yağmurun eski kralının artık ortalıkta gözükmediğini yazdı.

Bild gazetesinin başlığı ise şu şekildeydi: "Yağmur Tanrısı mı? Schumi selin altında kaldı!"
İtalyan La Gazzetta dello Sport'un manşeti ise Schumacher'in spora geri dönüşü ile ilgiliydi: "Bunu neden yaptı ki?
Tuttosport gazetesi de pistte olanın Schumacher'in sadece bir gölgesi olduğunu yazarken, Corriere dello Sport da ilginç bir şekilde, "Eski bir aslan, genç ve aç bir grup hayvan tarafından saldırıya uğradı" yorumunu yaptı.La Stampa gazetesi ise , "Geçişsiz bir Formula 1 mi? Bunu sürekli geçilen Schumacher'e sorun" derken La RePerubblica da Alman pilotun artık Formula 1'in en iyi pilotları arasında yer almadığını yazdı.

Hamburg merkezli Abendblatt gazetesi de Schumacher'in öğrenme aşamasındaki bir pilot olduğunu söylerken Frankfurt merkezli Rundschau Schumacher'şn performansını 'inanılmaz kötü' olarak nitelendirdi. Avusturya gazetesi Kleine Zeitung ise Alman pilotun Çin'de küçük düşürüldüğünden bahsetti.

Britanya'nın The Guardian gazetesinde ise Lewis Hamilon'a yarış sonrası basın toplantısında çocukluğunuzdaki kahramanınızla lastik lastiğe mücadele etmek nasıldı sorusu hatırlatıldı. Bu sırada Jenson Button, Lewis Hamilton'a eğilip "Doğruyu söyle" demişti ve ikili gülmeye başlamıştı. Gazete bunu Schumacher için pek nazik olmayan bir davranış olarak nitelendirdi.

Trf1
__________________
Önemli olan ; Hayatta en çok şeye sahip olmak değil, en az şeye ihtiyaç duymaktır..
.Click the image to open in full size.
safa1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla