Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-04-2010, 15:50   #64
90sbjk03

90sbjk03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
mecerkn´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kardeşim penaltı pozisyonları ne? penaltıdan net pozisyonmu olur. takmışınız takım şöle böle. sence fenerliler bu acizlikleri niye yaptılar? güçleri bu kadar da ondan. bi numaraları olmadığından. ya maça bakın maça. fenerin kac pozisyonu var. sürekli kuraldışı hareket, faul yapan takıma nası oynicaksın. adı üstünde kural. kural uygulanmamışsa orda futbol oynanmamıştır. futbol oynanmayan yerde de oyunun kalitesinden bahsedemezsin, kusura bakma. ya sen mahalle maçlarında bile böle oynanan futbol gördünmü? bunun adı futbol değil kavgadır. bana oyunun kalitesinden bahsedemezsin bu şartlarda.
Fener devamlı acizdi zaten yeni birşey değil,onların böyle oynayacakları belli zaten Bilica-Emre-Lugano tarzı çirkef adamlar hep vardı,adamların tarzı belli bu duruma hazır olacaksın en basitinden ilk golde ferrari kafayla Ernst'e vermeye çalışıyor verme vur gitsin topa ne kritik yerde pas vermeye çalışıyorsun,olsun dakika 60 sonra topla çıkarsın.

Hakem suçludur,hakemin rezil yönettiğini herkes gördü,Fenerliler bile kabul ediyor.Ortada daha enteresan durum var koskoca sezonun başarısızlığı,futbol rezillği 1 maçtaki hakeme bağlanıyor ve gündem değiştiriliyor.

İlk yediğimiz gol bile enteresan Ferrari ceza sahası önünde kafasıyla Ernst'e vermeye çalışıyor Fenerliler basmış durumda orda nazik hareketler yaparken(Adamlar sertse sende sert olacaksın) top kaptırılıyor ve dakika 1 gol 1 tutman gereken 1 kişi var o da attı golü.Vur topu kardeşim tribünlere vur bostancıya gitsin top ne paslaşarak çıkma sevdası.Hakem kötüydü hatta rezildi ama adam 1-0 iken penaltıyı çaldı at Bobo at her zaman attığın köşeye at o zaman.Onu da kaçırdın,Ts maçında karşı karşıya da kaçırdın....Sonra hakemler..Tamam bu maç hakemler A.gücü-K.Paşa-G.Antep'te mi hakemler??Yapmayın ya kanmayın bu işlere..

Neyse kimseyle tartışmaya girmeyecem burada herşey belli zaten,siz öyle düşünün arkadaşım siz hakem diye yakının(Bu maçtakileri bende hazmedemedim o ayrı konu,Bursa'nın şampiyon olmamasını isteyen Bjklılar var Fener olsunmuş o da ayrı bir sinir malzemesi zaten), bütün sezonun başarısızlığını yönetim kamufle etsin böylece devam devam bravo,bizi bu kafayla çok üzerler daha...Sen desteklersin bu maçın sorumlusu hakemdir dersin ben Kadro seçimi,inanmışlık,cesaret eksikliği ve hakem rezilliği derim.Ben Takımın kötü olduğunu ve bir maçın bütün sezona bağlanmaması gerektiğini söylüyorum ok?Anlatabildim mi?Bu maçta hakemin katlettiğini görmek için zaten süper insan olmaya gerek yok 5 yaşındaki çocuk anlar sahada olanları benim derdim elimize geçen,daha önceki haftalardaki fırsatları tepenlerle...

Konu 90sbjk03 tarafından (21-04-2010 Saat 18:32 ) değiştirilmiştir..
90sbjk03 Ofline   Alıntı ile Cevapla