Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-04-2010, 02:42   #4
alleenje
Muhalif Kartal

alleenje - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ramazan sadece son ornek ve kiralik.Ona gelene kadar kimler geldi,kimler gecti.
Ama en son transfer Ramazan.Forum arsivlerine soyle bir goz atalim. Ramazan hakkinda bir cok arkadas nasil methiyeler duzmus bir hatirlayalim.
Ramazan transfer edilirken gerek bu forumda gerekse baska Besiktas forumlarinda cogunluk bu transferi olumlu bulmustu.Hatta abartip 1.kalecimiz olur diyenler bile cikti.

Artik yonetime kizmamaya basladim.Yonetim Quaresma ile gorusuyor diye tum taraftarin gundemi Quaresma oldu.Gerek bu sitede gerek baska BJK sitelerinde taraftarin cogunlugu Quaresma gelecek hersey guzel olacak tarzi bir dusunce icinde.Ayni seyler Robinho icinde gecerli.
Taraftarin genel mantalitesi transfer olsun camurdan olsun.Bu adamlarin yeteneklerine tek bir lafim yok. Bu adamlar sorunlu adamlar,hic bir teknikdirektor ile anlasamayan adamlar.17 yasindaki Batuhani kazanamayan denizli bu adamlarimi kazanacak?
Yonetim icinse mesele gunu ve kendilerini kurtarmak.Transferi yapalim parasi nasilsa cebimizden degil BJK den cikiyor,taraftarada hos gozukuyoruz olmadi cepten kompanse eder sonra faiziyle geri aliriz,nasil olsa reklamimizi yaparak misliyle kazaniyoruz kulubun sirtindan diye dusunuyorlar.
Olanda BJK ye oluyor.
Kizmayin ama bir kisim taraftarda dahil basinda sesi cikan cogunluk Besiktasin mali deniz yemeyen domuz mantalitesindeki cogunluk.
Hal boyleyken federasyona,hakemlere daha coook kizariz.Haa onlarda duseni tekmelemekten geri kalmazlar.