Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2010, 00:18   #340
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Emre begenmene bir sey dememde pahali bir stoper ihtiyacimiz varmi?
Elinde Sivok,Ferrari,Toraman varken Kasin yerine ancak yedek ve fiyati makul bir stoper almak degilmi akilci olan.Parayi Servet yerine ihtiyacimiz olan mevkiiler icin harcamak gerekir.
Zaten yabancı kontenjanı açmak yada savunmadan bir yabancı eksiltip yabancı hakkını orta alan kanatlar gibi bir yerden kullanmak için biryerli alınacaksa yan haberde geçtiği gibi sivokun yerine alınacaksa diye dedim. Yerli iyi stoperler arasında beğendiğim adamlardan biri servet bu yapıyla daha uzun yıllarda futbol oynar yapıl kuvvetli yapıştımmı bırakmayan bir adam bu bakımdan beğeniyorum onu ifadeetmeye çalıştım.

Bu takımın yabancı kanat oyuncusuna mutlaka ihtiyacı var abi, alıcaksın alman veya italyan bir kanat adamı vericeksin parayı acımayacaksın kanatlarda çok zzaafiyetimiz var. Ortaya 10 no ve kanatlardan en az birine çok iyi bir yabancı şart bence.

Bu tür kadro planlamalarının içinde bir alternatif olabilir defansa iyi bir yerli takviye ve ordan artacak kontenjanı ortaya veya kanata kullanmak. Yoksa illaki servet alınacak diye bir şey yok.
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline