Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27-04-2010, 00:35   #343
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis

SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
alleenje´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Habere gore gittiysen tamam da..Su var.Senin stoperlerin ve on liberolarin uyumlu ve performans almissin sene boyunca.
Onlara hic dokunma.O uyumlu 4 luyu bozma.Geri kalanlari gonder.Onlarin yerine transfer dusun.Yoksa Servet kotu adam degil.
O ayrı mesele çıkan habere göre yorum yaptım ben.
Ama yönetimdekiler özellikle bu işlere Demirören ve Adalı karar veriyor sanıyorum, ne düşünüyorlar hocayla birlikte nasıl bir planlama yapıyorlar bilemiyoruz zaman içinde transfer ve adro politikası şekillenecektir. hepiiz merak ediyoruz artık lige tamamen havlu atıldığına göre mustafa hocaartık şu gidecek takımda tutmayacağıyabancıları açıklaması gerekir geçen seneki gibi belirsizlikler denizinde yüzmeyelim aylar boyunca bastır parayı feshet sözleşmeyi gitsin madem çok para verceksiniz önce bu işi halledin ona göre rahat rahat transfer yapın. Artık adam gönderme konsunda kartları açık oynamanın zamanı geldi, geçen sene malesef transfer aylarını boşa geçirdik koca yaz boşa geçti kala kala tabatayı aldık bu senede aynı tablo yaşanmasın allah rızası için.