arkadasim istatislikleri yazmissin bilmiyorum dogrumu yalnismi ama ben birsey soracagim . tamam diyelimki denizli sistemi süper senin dedigin gibi ama en son mutlaka kazanmamiz gereken fb macinda 2. dakikada geri düsmemize ragmen tek gol umudu holoskoyu 85. dakikada oyuna almasinin aciklamasinida istiyorum benim aklim almiyor bu olayi...tmm holosko formsuz olabilir ama sen kazanmak icin herseyi yapman lazim antalyaspor kasimpasa gibi takimlar bile bazen 3 forvete dönüyor geriye düsdükleri macta...bana kimse denizlinin iyi bir td oldugunu anlatamaz zaten iyi olsaydi 2. ligteki takimi 3. lige düsürmez , iranlarda sürünmez avrupada 0 puan cekmez ( 70 yasina gelmis avrupada bir basarisi yok) ve parasiz kaldiginda ligtv de sunuculuk yapmaz iyi bir t.d....yada baska birilerinin kurdugu kadroyla sampiyon olmus birisine ben iyi t.d. diyemem gs ve bjk yi sampiyon yapti ama kendi kurdugu kadrolarla degil, fb yide o sezon kim olsa sampiyon yapardi okadar hakem ve fenerasyon destegiyle...kendi kurdugu kadrolari hep 2. senelerinde gördük...iddaa ediyorum eger gercekten denizli seneye besiktasin basinda kalsin ilk 6 ya girmemiz cok büyük basari olur... |