Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-04-2010, 08:46   #20
FiratVarlikk

FiratVarlikk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
Neokartal´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazdıklarının büyük bir kısmına katılıyorum.. Karabüklü kardeşimi ve onu haklı bulan arkadaşları da anlayışla karşılıyorum.. Herkes Beşiktaş'ın iyiliğini düşünüyor. Sadece tarzlarımız farklı.. Ben de arkadaş gibi Beşiktaş'ın çok büyük bir camia ve tarih olduğunu bu yüzden hakkettiği yerde olmadığını düşünüyorum.. Bunun sorumlusu ve hatalıları da belli.. Bu yüzden de mutlu değilim.. Beşiktaş son 6 yılda kulüp olarak taraftarının büyüklüğünün çok gerisinde kaldı.. 100. yıldan sonra ve geçen sene iki defa sıçrama yapma fırsatını malesef değerlendiremedi.. Bu iki sezonun arkasından alınacak ikinci başarı yılı bize ciddi bir ivme kazandırabilirdi.. Ama ister engellendi deyin, ister kötü yönetildi deyin bu sıçrama bir türlü olmadı.. Ve biz hala Avrupa'nın ve Dünya'nun büyük kulüplerinden biri olma yolundan (taraftar anlamında potansiyelimiz olmamıza rağmen) çok uzaktayız.. Bunun sorumluları da çok yanımızda malesef.. Bunları da tartışmak ve gündemde tutmak lazım.. Gündemi başka yerlere çevirenlerin rüzgarına kapılmamak lazım.. Gerçekleri unutmamak lazım..
Herkes bu renkleri seviyor.. Ben 34 yaşındayım oldukça fazla şey gördüm.. 3 sene üst üste şampiyonlukları canlı izledim, 10-0'ı canlı izledim, tarihi maçları inönüde izledim, çok ümitlenip 4-0'la elendiğimiz Ajax maçını canlı izledim, son dakika penaltısıyla, kaleci ıskasıyla gözümün önünde kaleye giren topla kaçan şampiyonluklar izledim.. Sevindiğim zaman da tereddüt etmedim, kaybettiğim zaman da.. Ama hiçbir zaman "Sevinmek için sevmedim" de demedim.. Çünkü bana çok saçma geliyor.. İnsan psikolojisine aykırı bu söz.. Bence sevinmek için seversin.. Üzüldüğünde de seversin tabi ama bir daha üzülmek için değil, "sevinmeyi" ümit ettiğin için.. Bu sözün gerçekten anlamlı olması için bu sözü şampiyon olduğumuz gün yada en dorukta sevindiğimiz gün söylememiz lazım.. Geçen sene şampiyonluk kutlamalarında bu söz aklına gelen oldu mu.. Yoksa üzülürken yada kötü günümüzde söylemek bazı gerçeklerden kaçmak, kafamızı kuma gömmek gibi geliyor bana..
Son olarak bunlar benim hissiyatım.. Paylaşan olur olmaz.. Herkesin hissine de saygılıyım ama ben böyle düşünüyorum..
Sevinmek Icin Sevmedik.. Biz insan deiLiz BESIKTAS Taraftariyiz... Bu Sozu Tum Ben Gibi DusunenLer icin soyLuyorum.. Nokta.